Supplement Kombinasyonum

Merhaba arkadaşlar.Yeni bi supplement kombinasyonu yaptım.Sizlerden de görüş almak istedim.Sizce bu ürünlerin yanına kompleks bir aminoya gerek varmı ? Kullanım hakkında da yanlış bir olay varsa yardımcı olmanızı bekliyorum. :) Bu sporda 7. ayım.Daha öncesinde de uğraşmıştım.Daha öncesinde uğraştığımıda hesaplarsak 1 senenin üstünde oluyor.

Supplementler :

Ultimate Nutrition Iso-93
Weider Liquid Mega Forte
Weider Pure Creatine
MHP GLUTAMİNE-SR
BSN Amino X
BSN NO-Xplode

Antreman öncesi kullanım :

Antremandan 1 saat önce Weider Pure Creatine

Antremandan 30 dk önce BSN NO-Xplode

Antremandan 10 dk önce yarım tüp Weider Liquid Mega Forte

Antreman sonrası kullanım :

1ölçek Ultimate Nutrition Iso-93'ün içine Weider Pure Creatine,MHP GLUTAMİNE-SR, koyup içiyorum.

20 dk sonra BSN Amino X

Uykudan önce MHP GLUTAMİNE-SR.

12 de yatış.Gece 1'de Weider Liquid Mega Forte'un kalan tüpü.

creatine gerek yoktu bence noxplode un içinde kreatin var diye biliyorum onun dışında da amino x de gereksiz olmuş gibi megaforte varken ama onun dışında kombinasyonunu baya beğendim noxplode ve megaforte nasıl oluyo fazla gelmiyo mu ve yatarken almak uykusuzluk yapmıyo mu megaforteyi?

Yorumlar için sağolun.

Abartı bulmanızın sebebi nedir PeNa ?

Mega Forte un yarım tüpünü antremandan 15 dk önce kalan yarısınıda uyku esnasında aldığım için antreman sonrası Amino x i uygun gördüm.Bu arada Mega Forte için alarm kuruyorum uyanıp içip tekrar yatıyorum.

Uyku olayı yaşadım.Ürünü daha önceden ilk aldığımda.Şimdi ise çok nadir oluyor.

Nox u yeni kullanmaya başladım.Yarım saat öncesinde alıyorum ve 15 dakika içinde ellerimin içinde ve ayaklarımda karıncalanma oluyor.Onun haricinde bişey hissedemedim ne yazık ki.Yarın antremanım var miktarı arttırmayı düşünüyorum.

X-plode un içinde 5 çeşit creatine mevcut weider pure creatine gereksiz bence .

Spor öncesi aldığın mega forte +spor sonrası alınan Ultimate Nutrition Iso-93 <<<(Amino asit profili iyi seviyede)

Amino bakımından yeterli ,Amino Fx gereksiz bence

Sonuç :6 çeşit ürün kullanmak bence abartı hemde mali yönden devamlılığı yok(Tabi para sorununuz yoksa siz bilirsiniz)

Yazdıklarım benim şahsi görüşümdür katılmayadabilirsiniz ,iyi sporlar dilerim.

Back
Yukarı