Selamun Aleyküm arkadaşlar , öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtmek isterim.Bir kaç yıldır Vücut Geliştirme sporunu takip ediyorum bodyforumtr.com'dan zamanım oldukça supplement kullanımı olsun diğer antreman çalışmalarıyla ilgili olsun okumaya vakit ayırıyorum. Spora başlayalı henüz 2012 1 ekim yani hemen hemen 6 ay olcak.
Benim sizden istediğim elimde 3 çeşit ürün var ve bunları en iyi şekilde kombine etmek istiyorum siz değerli forum üyelerinin yorumlarını almak istedim .. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Elimdeki ürünler :
2x Optimum Platinum Hydro Builder ( 2080 gr ) içerik=30gr protein,5g Creapure Creatine,13.5g Essential Amino asit , 2.5g Betapower Bataine
1x Optimum Amino Enrgy ( 270g )
1x Xpro Glutamine Drink Powder ( 300g )
Haftada 4 antreman günüm var.
ölçülerim :
Boy:1.80
Kilo:77
Kol:37
Göğüs:103
Omuz:120
bel:88
Bu kombineye gerek ekleyebileceğiniz ürün tavsiyesi gerek çıkarabileceğim ürün olabilir yardımlarınızı bekliyorum ..Amacım yağsız bir şekilde kas kütlesi arttırmak.
Benim sizden istediğim elimde 3 çeşit ürün var ve bunları en iyi şekilde kombine etmek istiyorum siz değerli forum üyelerinin yorumlarını almak istedim .. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim. Elimdeki ürünler :
2x Optimum Platinum Hydro Builder ( 2080 gr ) içerik=30gr protein,5g Creapure Creatine,13.5g Essential Amino asit , 2.5g Betapower Bataine
1x Optimum Amino Enrgy ( 270g )
1x Xpro Glutamine Drink Powder ( 300g )
Haftada 4 antreman günüm var.
ölçülerim :
Boy:1.80
Kilo:77
Kol:37
Göğüs:103
Omuz:120
bel:88
Bu kombineye gerek ekleyebileceğiniz ürün tavsiyesi gerek çıkarabileceğim ürün olabilir yardımlarınızı bekliyorum ..Amacım yağsız bir şekilde kas kütlesi arttırmak.