Supplement kombinasyonu hakkında fikir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Suarez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suarez

Üye
Gainer=HARDLİNE PRO-GAİNER
whey=BSN Syntha-6
Creatine=Dymatize Creatine powder
Bcaa+Glutamine=Scvation Xtend
multi vitamin=Optimum nutrion opti-men
N.O= BSN no-xplode

aklımda olan supplementler bunlar gereksiz veya eksik birşey varsa söylersenız memnun olurum
boy 1.72
kg 75
yaş 17
1yıldır bb yapıyorum
beslenme sistemim bir düzen içinde

hardline gainer kullanmış biri olarak onun yerine optimum seriouss mass önerebilirim

synhtha 6 kullanıcaksınız yani bulk tasınız onuda gün içindeki protein ihtiyacınız için düşündünüz heralde antrenman sonrası deil ?

noxplode antrenman öncesi için güzel sonrasına da monohidrat düşünmüşsünüz bende n.o ürün ve monohidrat kombinledim burda bence bir sıkıntı yok

yalnız şunu önerebilirim şahsen ben öyle yapıyorum

seriouss mass ı zaten sabah kalktıgımda ve antrenman sonrası alıyorum böylelikle

karbonhidrat dısında sabah ve antrenman sonrası 25 er gr. protein almış oluyorum toplam 50gr.

bu durumda syntha kullanmanız bence gereksiz zaten syntha antrenman sonrası %100 whey deil öyle bir protein düşünseniz anlarım ama bu durumda gunluk 50 gr. protein gainer dan almış olucaksınız syntha yı cıkarmanızı önerip onun yerine
%100 casein protein alarak gece vücudunuzu hem besleyip hemde 5gr tek ölçekte glutamin almış olucaksınız

özet:
hardlıne gainer yerine SERİOUSS MASS

syhntha 6 ve scvation xtend yerinede :optımum %100 casein protein (gece yatmadan)

uste paranız kalırsa antrenman sonrası için bir amıno asit alablrsiniz zaten casein daha uzun süre gideceği için syyntha ve xtend ikilisinden daha karlı olmuş olacak

600tl yakın bir bütce ayırdım supplementlerı toptan ve 2 3 kişi birlikte alıyoruz bu sayede biraz pazarlık şansımız oluyor bu yuzden gaıner ve wheyı alıyorum aynı anda kullanmıcam yani

Back
Yukarı