Arkadaşlar merhaba,
Nerdeyse kombinasyonla ilgili hemen her konuyu okumaya çalıştım ama yine de sormak istedim.
Ektomorf yapıdayım, 1.76 boya 61 kiloyum. 23 yaşındayım vücut geliştirmede az da olsa bir mazimiz var fakat düzensizlikten dolayı istediğim seviyeye bir türlü ulaşamadım. Ulaştıysam da kaybettim. Şansıma çabuk topluyor vücudum.
Vücut analizimde günde minimum 2550 kalori almam gerektiği yazıyor baskülde.
Şimdi ciddi bir şekilde planlı programlı yeniden başlıyorum.
Optimum Serious Mass aldım. Gittim yanına da Optimum Gold Whey aldım.
Şimdi bunun yanına Gaspari BCAA veya Muscletech Nitro Amino Fx mi alayım ? Veya ne alayım ?
BCAA'ya aklım gidiyor ancak Optimum Gold Whey de 4 gram BCAA var eğer rakamda hatalı değilsem.
Elbette beslenmeyi anlatmıyorum bile, o olmazsa olmaz şart.
Çok teşekkürler
Saygılar
Nerdeyse kombinasyonla ilgili hemen her konuyu okumaya çalıştım ama yine de sormak istedim.
Ektomorf yapıdayım, 1.76 boya 61 kiloyum. 23 yaşındayım vücut geliştirmede az da olsa bir mazimiz var fakat düzensizlikten dolayı istediğim seviyeye bir türlü ulaşamadım. Ulaştıysam da kaybettim. Şansıma çabuk topluyor vücudum.
Vücut analizimde günde minimum 2550 kalori almam gerektiği yazıyor baskülde.
Şimdi ciddi bir şekilde planlı programlı yeniden başlıyorum.
Optimum Serious Mass aldım. Gittim yanına da Optimum Gold Whey aldım.
Şimdi bunun yanına Gaspari BCAA veya Muscletech Nitro Amino Fx mi alayım ? Veya ne alayım ?
BCAA'ya aklım gidiyor ancak Optimum Gold Whey de 4 gram BCAA var eğer rakamda hatalı değilsem.
Elbette beslenmeyi anlatmıyorum bile, o olmazsa olmaz şart.
Çok teşekkürler
Saygılar