Cell tech Optimum Whey Anabolic Halo kullanmaya basladı bunların yanına ya bı tane daha proteın almayı dusunuyorum syntha 6 yada aplodan almayı dusunuyorum sızce ne yapmalıyım ? ya da farklı önerileriniz var mı tsk.
zaten whey proteini kullanıyorsun, ikinci protein tozunu boşuna alma. Aplodan iki kutu bitirdim pek bi faydasını görmedim. bunların yerine Muscletech Vapor al...en isabetlisi bu olur.thums:
protein toz alırken bir toz daha almak istemen çok enteresan bence şuan ki ruh halin le hemen kas yapmak amacıya saldırıyosun 2 farklı toz almak aynı tabağa hindi göğsüyle tavuk göğsü koymak gibi bişey bunların üzerine bişey almak istiosan animal serisinden stack,pump,test,flex,pak olabilir .. gh max olabilir , nox olabilir vapor glutamine vs..
vapor veya nanox9 hardcore olabilir.veya bulabilirsen muscle asylum project firmasından no plasmacore alabilirsin.veya kaizen no extreme.
anladm vapor yada nanox hardcore alym o zaman bide halo yu nasıl kullanmalym ant sonra kullanyorm sadece normalde
halo hakkında tüm kullanım şekilleri ve sonuçları forumda mevcut.oradan aklındaki tüm sorulara cevap bulabilirsin.
bulabilirseniz no2 olarak gaspari nutrition superpump 250'sini alabilirsiniz çok övdü arkadaşlar ve noxplode un bunun yanından bile geçemeyeceğinden bahsetti..
bakaym bulablrsem alıcam olmadı vapor mecburen aplodadan vazgecmemın sebebıde daha onceden kullanmıstım fkat bıraz sertlesme oldu oakdar sıkılısama dıyelm sımdı bunalrı kombıne edıcem bakalm
gasparinin halodrol unu çok met ediyolar ..... macera aramayı seviyosan bi dene iyi sonuçlar alıyolarmış mış mış mış ben kullanmadım valla
Ben aplodan'ı kullandım tavsiye ederim, ben aminoyla kombine edip faydasını görmüştüm(çok set, ağır idmanlar girmiştim o ara. Programı 5'e bölmüştüm, belki böyle daha iyi bir sonuç alırsın.) Kürün hakkında konuşacak olursak, bir amino olabilir, aplodan ve nanox9 hardcore'da. Ya da Bsn nitrix felanda ekleyebilirsin.