Supplement Günlüğüm ve tavsiyeleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berker06

Üye
Arkadaşlar kullandığım supplementler şöyle ;

Gaspari Glutamine
Gaspari Anavite (Multivitamin)
Dymatize Iso 100

Kullanım şeklim ;

İdman Günlerinde Sabah kahvaltıdan sonra 1 tablet multivitamin alıyorum ve yaklaşık 45 dk sonra idmana başlıyorum idmandan sonra Dymatize iso 100 den 1 ölcek gaspari glutaminden bir olçek 5gr shaker a boşaltıyorum ve üzerine 350- 400 ml su ekliyorum ve içiyorum son olarakta yine 1 tablet multivitamin desteğini akşam yemeğinden sonra alıyorum . Off günlerde yalnız sabah kahvaltıdan sonra 1 tablet multivitamin desteği alıyorum

Kullanım şeklim hakkımdaki düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkürler :)

weightlifter

Eklentiler

• _fotoğraf.jpg
    _fotoğraf.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 338
KAs hacmi elde etmek adına idman yapıyorsan sabah ağırlık çalışması hele ki aç karnına kesinlikle önermiyorum.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı