Cinko testosteronu arttirmaz, eksikligi durumunda testo uretimi sekteye ugrar, yani kullandikca testo artar gibi bir soylem yanlis olur.
B vitamini ozellikle Benexol surekli ve uzu sureli kullanimi sinirler uzerinde kalici hasara neden olabilir, en guzeli B vitamini testi yaptirmaktir ama zor gelirse tavsiye 2 gune bir tablet atmaniz olacaktir.
cinko da kontrollu alinmasi gereken bir mineral, zehirlenmesi ciddi bir konudur, beslenmenizde cok cinko aliyorsaniz dikkatli olunuz.
Benim genel kullanimim b vitamini ve cinkoyu gun asiri kullanmaktir, sabahlari kahvalti oncesi aliyorum, emilim konusunda daha basarili oluyor ancak mide sorunlariniz varsa tavsiye edilmez.
Genel anlamda kreatini preworkout almadigim gunlerde idman oncesi kullaniyorum. BCAA yi ise idman icinde icecegim suya ekliyorum, ancak BCAA idman oncesi veya sonrasi alinabilir cok da olumcul bir zamanlamasi yoktur.
Idman sonrasi karbo+protein agirlikli bir yemekyedigim icin genelde protein tozumu gece lor peyniri ile yaptigim shake veya pudinge karistiriyorum.