Supplement desteği için yardım edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

areasa

Üye
Boy: 170
Ağırlık:53

Merhabalar forumda yeniyim ve bu spordada yeniyim 6 aydır çalışmaktayım ve adamakıllı geliştiğimi sanmıyorum.
Hiç kilo alamadım ve 2 kilo verdim aslında

supplement desteğinin iyi geleceğini sanıyorum kilo almak, performans arttırmak için.

Yalnız çok yabancıyım bunlara bana yardımcı olur musunuz yada nerden başlamalıyım öğrenmeye vs.

Şimdiden teşekkür ederim.

bunda zor bişey yok üzerinde kullanım talimatı var zaten alacağın sitede yardım isteyebilirsin ama sana gerekli olan ilk şey protein tozu whey olmasına dikkat et antrenmandan sonra 1 -2 ölçek işini görür creatine amino asit bcaa bir sürü var ayrıntıya girdimi çok gıda takviyesi çıkar 2 kg verdiysen beslenmen zayıfdır günlük karbonhidrat alımını yükselt

Herkes direkt olarak supplemente yönelmiş yine. Bence daha bu kadar yeniyken bu sporda gelişemiyorsan antreman tarzında , beslenmende , dinlenmende bir sorun vardır.

Supplement kullanma demiyorum. Ancak gelişemiyorum diyosun. Supplement alınca birden gelişmeye başlayacaksın mı sanıyorsun ? Yok öyle bir şey. Önce bir b,zlerle paylaş şu saydıklarımı.

1- ) Programın

2-) Beslenmen

3-) Günde Kaç saat uyuduğun

Hadi kal sağlıcakla.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementlar-ve-kullan-mlar-le-t11372.html

Arama Kelimeleri :supplement, supplement kullanımı, supplement kombinasyonu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı