Supplement almam gerekirmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,ben 4 ay süreden sonra yeniden vücut çalışmaya başlicam.Tabiiki kaslar sarkmaya başladı yağlar doluştu :D Yağ yakıcı ve performans artırıcı alsammı diyorum ? Supplementler hızlı kas yapmama yardımcı olurmu ? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,ben 4 ay süreden sonra yeniden vücut çalışmaya başlicam.Tabiiki kaslar sarkmaya başladı yağlar doluştu :D Yağ yakıcı ve performans artırıcı alsammı diyorum ? Supplementler hızlı kas yapmama yardımcı olurmu ? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba

Formda defalarca konusulmus bir konu. Biraz formu okusan aradığn cevapları bulursun.

Supplemenler tek basına hicbir ise yaramaz. Senin durumunda alman faydasız.
Kas yapmak icin: duzgun beslenme, iyi antreman bunlar tamamsa supplement.

ilk başta hemen bodoslama supplemente yönelmen yanlış ayrıca obezliğe yakın yada baya baya fazla yağlıysan yağ yakıcı kullan ama abartılcak kadar yağın yoksa cardio yap bikaç ay 5.-6. ayda proteine başla.

Merhaba,

Öncelikle supplementlerden olağan üstü şeyler beklememek lazım.
Beslenmenin en önemli kısmı "doğal" olanıdır.
Tabi ki belli bir süreden sonra supplement alımı eklenebilir; ancak böyle fayda sağlayabilirsiniz ek besinlerden.
Bununla beraber ek besinlere verilecek fazladan para ile doğal besin almanız gelişiminize daha fazla katkı sağlayacaktır başlarda.
Başlarda doğal beslenmenin kıymetini öğrenmelisiniz.
Bu spor salt supplementlerle veya beslenmesiz yürümez, biraz bilinçli olmalıyız bu konuda!

İyi günler,

Teşekkürler..Yani 3-4 ay dambıllarla evde çalışmaya devam ettikten sonra supplementere başlicam demi tam olarak böyle ve düzenli beslenme ?

Evet evde çalışmayı düşünüyorum yazında gidemedm fitnessa okul zamanıda geldi zaten evde geliştirmeyi istiyorum,evde 4 ay boyunca çalışıp çabalasam ondan sonra supplement alsam olurmu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı