Saygıdeğer arkadaşlar uzun zamandır uzaktan takip ediyordum lakin üyelik şimdiye nasipmiş
ben 1.75 boy 65 kilodayım 22 yaşındayım.memur olduğumdan dolayı uyku düzenimi ve yemek düzenim biraz daha abes. 1.gün sabah 6-7de yatıp saat 14.00da kalkıyorum spora gidiyorum sonrasında işe gidiyorum ve sabaha kadar çalışıp gelip 7 de yatıyorum ve yine aynı saatte 2-3 gibi kalkıyorum spora gidiyorum ve o gün diğer geceye kadar izinli oluyorum.yani alayacağınız 12 saat çalışıp 36 saat istirahetteyim lakin hep gündüz uyuyorum.bu sorunumdan bahsettikten sonra asıl mesele elimde olan suplementler;
Muscletech Nitrotech Performance
Multipower BCAA Powder
Multipower L-GlutamineBunların Kullanımını bi kaç yerden okuduğuma göre Protein tozu için spordan 30 dkka önce ve sonra,bcaa için spor öncesi ve sonraası(yada spor esnası) glutamin için ise spor sonrası ve gece yatmadan önce.Bu kullanım tarzımda bi eksiklik veyahut fazlalık varmı.uyku düzenimi baz alırsak bana nasıl kullanmam gerektiği konusunda ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir kalırım.Saygılarımı Sunarım

Muscletech Nitrotech Performance
Multipower BCAA Powder
Multipower L-GlutamineBunların Kullanımını bi kaç yerden okuduğuma göre Protein tozu için spordan 30 dkka önce ve sonra,bcaa için spor öncesi ve sonraası(yada spor esnası) glutamin için ise spor sonrası ve gece yatmadan önce.Bu kullanım tarzımda bi eksiklik veyahut fazlalık varmı.uyku düzenimi baz alırsak bana nasıl kullanmam gerektiği konusunda ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir kalırım.Saygılarımı Sunarım