premierpoint
Üye
Yaş: 34 Boy:178 Kilo:65 Flexor un hazırladığı dambılla çalışma programını yapacağım ama her gun farklı bölge yerine 1 gün idman 1 gün off şeklinde tüm vücudu çalışacağım tabi başlangıçta 1 hafta fln daha az ağırlıklarla 1 ay sonrada programı değiştireceğim
Aşağıdaki ürünleri alacağım. Kendimce şoyle bir şey düşündüm.
Sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek whey + 2.5 gr creatin
Kahvaltıdan sonra vitamin-mineral
İdmandan 20-30 dk önce 1 ölçek whey + 2.5 gr creatin
İdmandan hemen sonra 1 ölçek whey + 2.5 gr creatin
Yatmadan hemen önce 1 ölçek casein
creatini 1.5 ay sonra 3 haftalığına keseceğim ve creatin yükleme yapmayacağım. whey ve caseinle birlikte glutamin ve bcaa almayı dusunuyordum ama iki ürünün içerisinde de mevcut 4-5 gr kadar. Extradan glutamin ve bcaa alıp karıştırmalıyım ? Seçtiğim ürün/markalar sizce iyimi? değilse öneriniz nedir? Amino almalımıyım ? bütcem 600 tl civarı. Her türlü eleştiri, görüş ve önerilerinizi beliyorum. sürçü lüsan ettimse affola konu uygun yerdedir umarım.
Optimum Gold Standard Whey
Optimum Micronized Creatine Powder
OPTIMUM GOLD STANDARD CASEIN
OLIMP VITA-MINERAL MULTIPLE SPORT
Aşağıdaki ürünleri alacağım. Kendimce şoyle bir şey düşündüm.
Sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek whey + 2.5 gr creatin
Kahvaltıdan sonra vitamin-mineral
İdmandan 20-30 dk önce 1 ölçek whey + 2.5 gr creatin
İdmandan hemen sonra 1 ölçek whey + 2.5 gr creatin
Yatmadan hemen önce 1 ölçek casein
creatini 1.5 ay sonra 3 haftalığına keseceğim ve creatin yükleme yapmayacağım. whey ve caseinle birlikte glutamin ve bcaa almayı dusunuyordum ama iki ürünün içerisinde de mevcut 4-5 gr kadar. Extradan glutamin ve bcaa alıp karıştırmalıyım ? Seçtiğim ürün/markalar sizce iyimi? değilse öneriniz nedir? Amino almalımıyım ? bütcem 600 tl civarı. Her türlü eleştiri, görüş ve önerilerinizi beliyorum. sürçü lüsan ettimse affola konu uygun yerdedir umarım.
Optimum Gold Standard Whey
Optimum Micronized Creatine Powder
OPTIMUM GOLD STANDARD CASEIN
OLIMP VITA-MINERAL MULTIPLE SPORT