İyi forumlar herkese,
Bir önceki programımım üstünden 3 ay geçtiği için yeni program çıkarttık ve bu sefer tekrar superset istedim bu 1 senelik vg geçmişimde 2.supersetim olucak ilkinden olumlu sonuçlar almıştım yorucu zor ama hem vakit kazandırıyor hemde ciddi anlamda yağ yaktırıyor.
Superset'i biraz abarttığımız zaman kas kaybı görülebiliyor o yüzden her bölgeye 4 hareket yazıldı ve sadece 1 program ortalama 35-40 dakika sürüyor superset için ideal bir süre. Vücüdümdaki yağ oranını minimal seviyeye çekmeye çalışacağım haftanın 3 günü vg diğer 2 gün ise 15dk koşu 15dk bisiklet şeklinde cardio yapacağım çok fazla kas kaybı yaşamak istemiyorum.
Elbette kas kaybı olacaktır bunu göze aldım ama 1 ay gibi bir süre deneyeceğim hem sıcaklarda çok iyi olacağını düşünüyorum yağ yakımı daha hızlı olacaktır. Bugün ilk antremanı bitirdim oldukça yorucuydu
Göğüs - Kol
Bench Press - 4x10
Inclıne Dumbell Press - 4x10
Dumbell Fly - 4x10
Inclıne Dumbell Fly - 4x10
Barbell Curl - 4x8
Alna Triceps - 4x8
Cable Biceps Curl - 4x8
Push Down - 4x8
Kanat - Omuz
Lat Machine - 4x10
Barbell Rowing - 4x10
Rowing Machine - 4x10
Sırt Açma - 4x10
Barfiks - 4x10 (No Super Set)
Dumbell Shoulder Press - 4x10
Front Press Machine - 4x10
Lateral - 4x10
Dumbell Front Raises - 4x10
Bacak - Mide
Leg Extansion - 4x10
Leg Press - 4x10
Squat - 4x10
Lunge - 4x10
Ağırlık ile Mekik - 4x30
Barfiks Barına asılarak Karına Çekiş - 4x15
Ayakta Alt Mideye Çekiş - 4x15
Bench Sehpasında Yatarak Alt Mideye Çekiş - 4x15
İyi kötü değerli yorumlarınızı yaparsanız sevinirim arkadaşlar.
Paylaş
Bir önceki programımım üstünden 3 ay geçtiği için yeni program çıkarttık ve bu sefer tekrar superset istedim bu 1 senelik vg geçmişimde 2.supersetim olucak ilkinden olumlu sonuçlar almıştım yorucu zor ama hem vakit kazandırıyor hemde ciddi anlamda yağ yaktırıyor.
Superset'i biraz abarttığımız zaman kas kaybı görülebiliyor o yüzden her bölgeye 4 hareket yazıldı ve sadece 1 program ortalama 35-40 dakika sürüyor superset için ideal bir süre. Vücüdümdaki yağ oranını minimal seviyeye çekmeye çalışacağım haftanın 3 günü vg diğer 2 gün ise 15dk koşu 15dk bisiklet şeklinde cardio yapacağım çok fazla kas kaybı yaşamak istemiyorum.
Elbette kas kaybı olacaktır bunu göze aldım ama 1 ay gibi bir süre deneyeceğim hem sıcaklarda çok iyi olacağını düşünüyorum yağ yakımı daha hızlı olacaktır. Bugün ilk antremanı bitirdim oldukça yorucuydu
Göğüs - Kol
Bench Press - 4x10
Inclıne Dumbell Press - 4x10
Dumbell Fly - 4x10
Inclıne Dumbell Fly - 4x10
Barbell Curl - 4x8
Alna Triceps - 4x8
Cable Biceps Curl - 4x8
Push Down - 4x8
Kanat - Omuz
Lat Machine - 4x10
Barbell Rowing - 4x10
Rowing Machine - 4x10
Sırt Açma - 4x10
Barfiks - 4x10 (No Super Set)
Dumbell Shoulder Press - 4x10
Front Press Machine - 4x10
Lateral - 4x10
Dumbell Front Raises - 4x10
Bacak - Mide
Leg Extansion - 4x10
Leg Press - 4x10
Squat - 4x10
Lunge - 4x10
Ağırlık ile Mekik - 4x30
Barfiks Barına asılarak Karına Çekiş - 4x15
Ayakta Alt Mideye Çekiş - 4x15
Bench Sehpasında Yatarak Alt Mideye Çekiş - 4x15
İyi kötü değerli yorumlarınızı yaparsanız sevinirim arkadaşlar.
Paylaş