Su içemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sbowe1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sbowe1

Üye
Herkese iyi günler yaşım 18 kilom 86 boyum 1.90 yağ oranım %29 sıvı oranım %11

arkadaşlar ben günde en fazla ihtiyacım olursa max 3 bardak su içiyorum bazı günler içmiyorum bile abur cubur ekmek vb gibi şeyler yemiyorum kilo veremiyorum sizce kilo veremememin sebebi su olabilirmi çünkü hiç içmiyorum

suyun metabolizma üzerinde etkisi vardır,hızlandırır ve daha bir çok yararı.kesinlikle içmelisin 600 ml suyla gün mü geçer? kendine 1.5 lt lik şişe al ve yanında taşı aklına geldikçe iç.ben öyle yapıyorum en azından.

suyun metabolizma üzerinde etkisi vardır,hızlandırır ve daha bir çok yararı.kesinlikle içmelisin 600 ml suyla gün mü geçer? kendine 1.5 lt lik şişe al ve yanında taşı aklına geldikçe iç.ben öyle yapıyorum en azından.

Peki kilo veremememin sebebi bu olabilirmi

Peki kilo veremememin sebebi bu olabilirmi
tabikide tek bi sebebe bağlayamayız ama dediğim gibi su metabolizmayı hızlandırır.Bi siteden bulduğum yazı ;

bol su içmek yararlarının saymakla anlatamayız suyun özellikle metabolizmayı hızlandırdığı ve bu nedenler kilo vermeye yardımcı olduğunu söyleyebiliriz. kilo sorunu olanlar kesinlikle bol su tüketmelidir. ayrıca bir çok diyet yönteminden daha sağlıklı ve yararlıdır böbreklerde yarar sağlayan su ciddi anlamda size ferahlıkta verecektir. zayıflama haplarının bile kullanılmasının nedeni ağız kururluğu yaparak su içmenizi sağladığı için zayıflattığı doğrudur.

ben çok su içmediğimden yağ oranımın bu kadar yüksek olduğunu düşünüyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:51 ----------

tabikide tek bi sebebe bağlayamayız ama dediğim gibi su metabolizmayı hızlandırır.Bi siteden bulduğum yazı ;

bol su içmek yararlarının saymakla anlatamayız suyun özellikle metabolizmayı hızlandırdığı ve bu nedenler kilo vermeye yardımcı olduğunu söyleyebiliriz. kilo sorunu olanlar kesinlikle bol su tüketmelidir. ayrıca bir çok diyet yönteminden daha sağlıklı ve yararlıdır böbreklerde yarar sağlayan su ciddi anlamda size ferahlıkta verecektir. zayıflama haplarının bile kullanılmasının nedeni ağız kururluğu yaparak su içmenizi sağladığı için zayıflattığı doğrudur.

anladım hocam çok teşekkürler uzman bir doktora gitsem iyi olacak gibi

Bencede alışana kadar kendini zorlamalısın dostum. Benim hedefim günde 2 lt, artıya geçersem ne kadar güzel.

Telefonumda 4 tane alarm var. Her alarm çaldığında 0,5lt su içersem günlük hedefime ulaşıyorum.

Ayrıca dışarı çıkarken mutlaka yanıma 1 şişe su alıyorum. Masada otururken her zaman 1 bardak su oluyor yanımda. Sen istesen de istemesen de zaten elin ona gidiyor.

Ayrıca protein tozu, yağ yakıcı gibi takviyeler kullanıyorsan ( kullanacaksan ) böbreklerin için mutlaka bol bol su tüketmelisin .

Kilo verme/yağ yakma kısmına bakacak olursak ince hesaplar yaparsan göreceksin ki: soğuk su tüketimi seni uzun vadede zayıflatabilir. ( Vücudun soğuk suyu ısıtmak için kalori harcıyor.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı