Su an aklinizdan ne geciyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
18-19temmuz'da harbiyede sezen aksu konseri var.bilet bulabilir miyim,neden daha önce araştırmadım diye hayıflanıyorum ve endişeliyim.bugun erken çıkmam lazım işten.

şehre çok uzak olmayan , güzel sakin bir sahil kasabasında yaşamak yeri geldiğinde kumsalında yeri geldiğinde yeşilliklerin icinde antreman yapmak ne kadar harika olurdu

Son 35 lik rakımı içiyorum; alkolü, gece hayatını bırakıp artan parayı çok iyi kullanacam sporada tekrar başlayacam. Her 7 senede insan hayatında yeni bir döneme, bir olgunlaşma sürecine girer, benimde 4. dönemim tamamlandı, 5. döneme başladık ama insan amacın daha az sancı çekmekmi yoksa daha çok şey öğrenip bilinçlenmekmi olduğunu bilemiyor, benim gibi insanlar sanırım sadece düşe kalka öğreniyo. Şimdi bunları düşünüyordum aklımdan bunlar geçiyordu.

dün bacaklarım ağrıyordu. hafiftende bi isteksizlik vardı.Antreman a gidemedim.O yüzden bir sefer atlasam mı diyorum sırt triceps antremanını yoksa bugün ile birleştirip bir haftalığına 2 sırt 2 omuz 1 biceps 1 triceps olan bir program mı yapsamki diyorum.

dün bacaklarım ağrıyordu. hafiftende bi isteksizlik vardı.Antreman a gidemedim.O yüzden bir sefer atlasam mı diyorum sırt triceps antremanını yoksa bugün ile birleştirip bir haftalığına 2 sırt 2 omuz 1 biceps 1 triceps olan bir program mı yapsamki diyorum.

atlatma ,programına sadık kal bench_O

Back
Yukarı