Stretching

ahmet199

Yeni Üye
arkadaslar ben dövüş sporuyla ilgileniyorum 30 stretching hareketi yapıyorum 23 tekrar 2 set her biri icin sizce dogrumu bunlar ben tekmemi daha iyi yukarı kaldırmak icin ve daha esnek olmak icin belim filan esnek olsun diye yapıyorum bu kadar stretching yapmam dogrumu iligili kisiler bakabilirmi tesekurler..:)

Arkadaşım dövüş sporlarıyla ilgileniyorsan kesinlikle bu strecthing lazım ya aceyip çok etkisi var diyebilirim. Örneğin geçen kirvemin oğluyla şakalaşırken tekme kaldırdım geri 1 hafta ayağımı havaya kaldıramadım :D Hem body yaparkende çok yardımcı oluyor sakatlanmaları fln azaltıyor. Ancak 30 strecthing hareketi biraz fazla gibi ya bütün enerjini tüketirsin :)

aynen ya cuma cumartesi pazar dovus sporu yapıyorumda enerji nasıl gidiyor anlatamam acayip yoruluyorum ama degiyor ya birde tekme atarken kalca tarafım acıyor biraz ama baya kaldırıyorum bide air alert 3 yapıyorum o günlerde :D

ben 30 startcehing yapıyorum 23 tekrar 2 set fazlazı zararlımı acaba birde sizce bel icin filan ayak icin kac strecthing hareketi yapıyım bunları ayırıyımmı kalca bel kol stretchingi diye?

Back
Yukarı