PlusEx
Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle kisaca kendimi tanitiyim 3yil spor gecmisimin uzerine ilk kürümü 2013de sustanon primo 12 hafta yaptim. İkinci kürümdeyim suan Optimum pharma 14 hafta testo deca boldenon danabol seklinde surdurmekteyim size sormak istedigim, sustanon kuru esnasinda asiri bi kist seklinde aknelerle karsilastim(testlerde karaciger tertemiz) ve cok fazla olmadigindan gecer diye doktora gitmedim ancak uzerine bu kurde iyice azmasi ve kistlerin ceviz buguklulugune ulasmasi uzere bi cildiye uzmaniyla gorusup streoid kullandigimi belirttim tabikide birak zararli vs. Dediklerini sizlere anlatmayacagim bile ondan sadece bu kistleri en azindan azaltici veya hafifletici bi cozum istedim ve tetradox isimli bir antibiyotik verdi (kendiside streoidle kullanimda ne olur be olmaz bilmedigi icin karar senin dene ve gör dedi) kurun 7.haftasindan bu yana kullaniyorum 12.haftadayim ve gercekten sivilcelerde azalma ve kistlerde kaybolma var ilacin bir cok yan etkisinden bahsediliyor fakat üçuncu kutuda olmama ragmen herhangi bi sorun yasamadim aksine cildim ve yuzum baya bi toparladi. Size sormak istedigim bu antibiyotik bu kürün etkisine bi baski veya azaltici bi etkide bulunurmu? Sonucta yüzde onemli fakat bu ilaclara okadar para veriyoruz, çöpe gitmesini istemem bunu ogrenmek ve sizinle paylasmak istedim yardimci olabilirseniz sevinirim.