Street Workout

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isoLT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

isoLT

Üye
İyi gunler arkadaslar bi sorum olucak ben street workout ile ugrasiyorum yaklasik 6 ay dir antrenmani 1 gun sadec barfix ve karin yaklasik 180 barfix ve p90x in karin videosu diger gun sadece sinav 200 genis sekilde farkli varyasyonlarda 200 de elmas sinav bu sekilde bir antrenman sisteminde haftada 2 gun ara versem yeterli olurmu

Fikrimce yeterli olmaz dostum tek spor geçmişin 6 aylık SW ise biraz ağır gelebilir kaslarını dinlendirmen lazım haftada 3 yada 4 gün yeterli olur bence sana yani bi gün antrenman yap bir gün yapma

önemli değil dostum karın çalışırken bel çalışmayı unutma street workout'un en extreme hareketleri belde biter :)

Mekik tam tersine yatip cek ve bide supermen diye bi hareket vardi ondada eller ve bacaklar aynu anda havaya kaldiriliyodu tabi hızlı bi sekilde bende isimlerini pek bilmiyorum :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L Sit diye bir hareket var onu yap bol bol dragon flag var onu yap eğer belin o seviyedeyse iyi olur plank yap bol bol side plankte yap arada (anlamadıysan L sit'i :D barfiks demirine asılmışken bacaklarını dümdüz yap karşıya doğru öyle bekle direncin kalmayana kadar setler halinde tekrarla bunu

ahahahah aynen :D bi dahakine youtube'dan falan bulup linkini atmak lazım sonra burda kıvranıyoruz şöyle durcan böyle yapıcan diye :)

Sanki boyle amcalara anlatirsin ya hani 50 lik 60 lik :D onlara anlatir gibi anlatiyoruz ben youtube girmeye korkuyorum 1gb int var :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı mevzu bendede oluyor dostum internet kotalı olunca, dışardayken görüyorum adamların yazdıklarını ondan sonra burda anlatmak zorunda kalıyoruz ama anlatabiliyoruzdur heralde :D

Arkadaşların dediği gibi dinlenme günlerini belirlemelisin günlük Protein ihtiyacını hesaplamalısın beslenme çok önemli(İnstagram ahmet sait kurnaz)

Back
Yukarı