Street Workout antrenmanım nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sibequ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sibequ

Üye
Boy:1.78
Kilo:73
Hocalarım öncelikle merhaba.
Sizlere bir sorum olacaktı. Yaklaşık 8 aydır amatör bir şekilde çalışıyorum. Bar Brothers adındaki bir gurubun videolarını takip ederek hareketlerini yapmaya çalışıyorum.
Belirli günlerim yok. 2 günde bir çalışıyorum ve çalışmalarım şu şekilde
Öncelikle 10 dk koşuyorum bu cardio yu beden eğitimi öğretmenim tavsiye etti ardından;
Karın:
15x5 regular crunches
15x5 in and outs
15x5 full length leg toe touches
15x3 each side full length side toe touches
side to side holds 30 second
sitting hold with leg kicks 30 second
sitting hold 30 seond
horizontal plane hold 30 second

Göğüs:
15x3 pushups inner(elmas şınav)
15x3 pushups regular(normal şınav)
15x3 pushups outer(kollar açık şınav)

Bacak hareketlerini daha eklemedim programıma. Basit bir program. İmkanım olmadığından diğer hareketleri çalışamıyorum. Spor salonları cep yakıyor o yüzden evde kendi imkanlarımla çalışıyorum. Hocalarım sizce doğru yapıyor muyum?

Uygulamış olduğum bar brothers antrenmanı videosu:

Tavsiyen için teşekkürler. Önermiş olduğunuz push ups hareketini zaten yapıyorum pushups regular diye yazmıştım. Fakat decline push ups hareketini yapmıyordum onu uygulamaya çalışıcam. Bide street workout antrenmanı salon antrenmanından farklı. Sizce hangisi daha iyi?
merhaba göğüs antrenmanına incline push ups ve decline push ups u eklemeni öneririm

Hangisi daha iyi diye bişey soyleyemem tabiki ikiside farklı şeyler bodyde daha fazla gelişirsin street workoutda tamamen vucut agırlıyla , bodyde agırlıklarla antrenman yapılıyo gelişmek istiyorsan body daha iyi

Street workout ile sıkı calisirsan plaj vücudu yapabilirsin ayrica officialbarstarzz frank medrano hannibal for king gibi youtube kanallarınada bak.[DOUBLEPOST=1399660863][/DOUBLEPOST]Madbarz adlı siteyede bakarsan iyi olur

önerin için teşekkür ederim. Bu street workout guruplarından birtek bahsettiğim gibi sadece bar brothersi takip ediyorum. Fakat diğerlerinide takip etmeye çalışıcağım.
Street workout ile sıkı calisirsan plaj vücudu yapabilirsin ayrica officialbarstarzz frank medrano hannibal for king gibi youtube kanallarınada bak.[DOUBLEPOST=1399660863][/DOUBLEPOST]Madbarz adlı siteyede bakarsan iyi olur
[DOUBLEPOST=1399676714][/DOUBLEPOST]haklısın fakat bence o fit vücuda o bicepsler normal
Street workoutta gayet fit bi vücut çıkıyor fakat bicepsler çok sönük kalıyor :(

benımde çalışma sıstemım bu şekılde,spor salonuna gıtmıyorum street workout ta hareketlerın çoğu ıster ıstemez vucudda bır çok kas grubunu uyarmakta,1 temel bölge oluyor ama hareketı uygalayınca cıvarında bölgelerde çok şıddetlı şekılde uyarılıyor o yüzden ben programı 2 ye böldüm çok sayıda şınav + barfıks +dıps uygulaması yapıyorum mekık sıstemım normal çok çeşıtlı değıl,bence programında şınav sayısını arttırabılırsın vücudunda cıddı anlamda değışıklık hıssedeceksındır ben mı göremedım acaba programda barkfıks ve dıps hareketı yok olmazsa olmazdır street workout antrenmanlarında :( ufakta olsa eklemenı tavsıye ederım eger yapmıyorsan,başarılar dılerım

Haklısın bicepsleri barfixteki bazı hareketlerle çıkartabilirsin. Seninde bahsettiğin gibi alttan tutunarak barfix bicepsler için bire bir.
Bicepsler nasil sönük kalıyor. Belki de sen agirlik vermiyorsundur bicepslerine mesela alttan tutus inverted row yapıyor musun ya da planche push up ya da chin up
[DOUBLEPOST=1399723603][/DOUBLEPOST]evet malesef barfix hareketleri yok programda orada da belirttiğim gibi imkanlar kısı lı :(
benımde çalışma sıstemım bu şekılde,spor salonuna gıtmıyorum street workout ta hareketlerın çoğu ıster ıstemez vucudda bır çok kas grubunu uyarmakta,1 temel bölge oluyor ama hareketı uygalayınca cıvarında bölgelerde çok şıddetlı şekılde uyarılıyor o yüzden ben programı 2 ye böldüm çok sayıda şınav + barfıks +dıps uygulaması yapıyorum mekık sıstemım normal çok çeşıtlı değıl,bence programında şınav sayısını arttırabılırsın vücudunda cıddı anlamda değışıklık hıssedeceksındır ben mı göremedım acaba programda barkfıks ve dıps hareketı yok olmazsa olmazdır street workout antrenmanlarında :( ufakta olsa eklemenı tavsıye ederım eger yapmıyorsan,başarılar dılerım

Bicepsler nasil sönük kalıyor. Belki de sen agirlik vermiyorsundur bicepslerine mesela alttan tutus inverted row yapıyor musun ya da planche push up ya da chin up
dediğin hareketlerden sadece chin-up u yapabiliyorum inverted rowu evde yapmak için malzemem yok planche push upda hiç kolay bi hareket deyil

Back
Yukarı