Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba dışarıdan gözlemlediğim kadarı ile street workout ile uğraşanların body&fitness ile uğraşanlara göre daha yağsız ve daha parçalı vücudu var üstelik bizim %90ımızın yapamıyacağı hareketleri swcilerin çoğu yapıyor. Benimde bu tür değişik hareketlere küçüklükten beri hep merağım vardır handstand olsun muscle up olsun hep çekici gelmiştir Fakat sw çalışma prensibi hakkında hiçbir bilgim yok bu konuda bilgili olanlar işin mantığını, örnek bir çalışma programını felan detaylı anlatırsalar çok iyi olur. Eminim benim gibi nasıl çalışacağını bilmeyen çok kişi vardır bizide bilgilendirmiş olurlar.
Bar Brothersın yayınladığı alt vücut , üst vücut , karın olarak 3 böldükleri haftada 2 kez bu rutinin tekrarlandığı 6 gün çalışıldığı , ayrıca madbarz.com programlar dağıtıyor , beginner programı var benim uyguladığım bir tane , https://www.facebook.com/photo.php?...78077.286559261451643&type=1&relevant_count=1 bu program benim uyguladığım.Street Workout Beginner programı , ayrıca tabi ben bar brothersın bacak ve karın programlarını uyguluyorum.