Straight Arm Pulldown Yerine Alternatif Hareket Lazım Yoksa Sakatlanıcam:S

The Gimp

Üye
İlk önce bu programı yaptım:-haftada 3 gün 6 hafta boyunca-
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t12393.html

-Salonda seated cable row makinesi olmadığı için dumbell row ve ters mekik yaptım.

Şimdi ise 2.programdayım-üstteki linkte bulunan 2. ay programı. Ptesi-Salı,Perşembe-Cuma çalışıyorum 3 haftayı geride bıraktım-

2.programda bulunan Straight Arm Pulldown'ı Wide-Grip Front Lat Pulldown yaptığım makinede yapma şansım var Straight için tam uygun makine bulunmadığı için ve geçen yaparken boynuma bir ağrı saplandı ve nerdeyse 1 hafta oldu ama tam düzelmedi. Masaj,kızılötesi lamba falan tuttum azaldı. Fakat bu hareketi bırakmış durumdayım ve diğerlerini yaparken de çekinerek çalışıyorum. Aynı bölgeyi çalıştıran-ya da benzer etki gösteren- hareket(ler) tavsiye ederseniz sevinirim.-bu program bitince linkteki 3.programı uygulayacağım-

Şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:
O hareketin en yakın ikamesi dostum Z-Bar Pull Over dir.Bench e yat,al eline ez bar,arkaya doğru iyice aç sonra alt göğüsüne kadar çek,Straight arm pull down un kastığı aynı kasların kasıldığını hissedeceksin.

O hareketin en yakın ikamesi dostum Z-Bar Pull Over dir.Bench e yat,al eline ez bar,arkaya doğru iyice aç sonra alt göğüsüne kadar çek,Straight arm pull down un kastığı aynı kasların kasıldığını hissedeceksin.

öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler:) bu hareket kanadı çalıştırıyor ancak o daha çok göğüse etki etmiyor mu?

Son düzenleme:
Back
Yukarı