Stonebabybody nin abur cuburla dolu gunlugu :=)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında bunda en buyuk etken isim. isim geregı gunde yurudugum yolun haddı hesabı yok. hatta bazen birde agır sseyleri kaldırıyorum. Sabah 9 da ısteyım gece 11 e kadar calısıyorm ıs zamanları. boyle olunca durum yag yakmamak ımkansız gıbı. 13 saatin 6 7 saati yuruyerek gecıyor =) geri kalanıda ayakta yaptıgım ıslerle. 1- 1.5 saat ancak oturabılıyorum gun boyunda. oda pc basına oturdugumda.

kilo almak istiyorsan karbonhidrati yüksek tutmalisin... patetes yarim degilde 4-5 adet olsa daha iyi olur..

Abi sen Buna Rağmen Kilo alamıosan Ben Öliyim yaaaa :D Ne yesem fayda etmiyor abi yok yok yok gene yok... Bodye Başladık 50KG Aradan 3 ay geçti olduk 57 onun üstüne 3 ay daha geçti Hala 57-58Kg Yok abi şimdiye Benim 65 olmam lazımdı... Arnold Swarzenneger in Süper Kilo Alma Diyeti var içinde günde yaklaşık olarak 6 yumurta ve 8 bardak süt içeriyor birde 1 Kg a Yakın et (1 Günde) ve 2 ekmek içeriyor Kalori hesabı olarak Tam 5000-5200 kalori---270-315gram protein Yapıyor 1 günde... Ancak bu diyetin maliyeti Türkiye şartlarında Ortalama Olarak günde 20TL-30TL arası birşey yapıyor... Ek olarak Muscle Burger ve Protein Shake adını verdiği bir tarifi daha var Yakında yazıcam Onu... Keşke O diyeti uygulayabilsem :( Ama öğrenciyiz işte be abi nerdeeeee :(

Bende senin gibiydim.basladìgigimda 1.83 boy 50 kg dim.ne yersem yiyim hic kg alamazdim.mesela okulun oldugu birgün sunlari yerdim:
07.30 gözleme,ayran

09.00
simit meyve suyu

11.00
cikolata

12.45
tavuk doner-ayran

15.00
2 adet kumpir,bol mayonezli
1 kola

18.00
patates kizartmasi,makarna vs.

20.00 kaju,badem vs.
yatana kadar meyve,peynir ekmek vs.

hic abartmiyorum aynen boyleydi.ama body e baslayinca iyi ve duzenli beslenmenin etkisini gordum.suan su sekilde besleniyorum sana ornek olmasi icin yaziyorum.bu arada bu beslenme ile 7-8 ayda 66 kg oldum.

06.30
5 yum. bey.
1 yum. sari
50 gr b. peynir
4 dilim ekmek
2 domates,4 zeytin

saat 09.30
100 gr peynir
2 adet kuruincir

12.30
3 dilim ekmek
150 gr tavuk eti
200 ml süt

saat 15.00
100 gr peynir
100 gr pilav

saat 18.30
75 gr tavuk eti
4 yum bey. 1 YUM. sari
100 gr pilav yada makarna

saat 20.30
500 ml süt

saat 22.30
50-75 gr peynir

bu sekilde.ise iyi asil yaparsin..

bir bina kurucaksak bunu en güzel sağlam çimento ile tugla ile demir ile kurulmalıdır malzemeden çalmadan aralara kötü malzeme sokmadan yapılmalıdır ki sağlam olsun kolay yıkılmasın

burda yazılanları okuyorumki cogu kişi zayıflar diye ona hacimlen diyenlerin sözünü dinleyip yalnıs hacimlenme teknikleri ve beslenmesi uyguluyor resmen vücudu çöp ile doldurup sağlıksız besleniliyor

böyle giderse evet 95 -100 -110 kg olunur ama salonda calıstıgınız agırlıklar hiç artmaz , iri olmak yada cok kilolu olmak değildirki daha güclü ve adaleli olmak

beslenme ne kadar düzgün olursa kaliteli gıdalar olursa o kadar olur albeniymiş hazır çikolataymıs cipsmiş hamburgermiş patates kızarmasıymıs çiğ köfteyms yada baska bişeymiş bu gıdalar zaten sağlıksız !

o kadar güzel sebzeler varken yada besinler varken neden hazır fabrika üretmiş katkı maddeli seyi yiyeyim neden vücuda çöp doldurayım kendi saglıgımla oynayayım !

bu yazıyı nerdeyse bütün msjları okuyarak ortaya yazdım kimseye birsey demedim sadece kendi görüslerim hepinize iyi çalısmalar dilerim :)

arkadaşım sen bu beslenmeyle kas kütlesini büyütü kilo alamassın anca yağlanıp kilo alırsın kilo almak için abur cubura(albeni-kek-şeker) yüklenirsen yağlanırsın.onun yerine makarna(tercihen kepekli)bulgur pilavı,pirinç pilavı,yulaf ezmesi,yer fıstığı ezmesi kullanabilirsin.ayrıca kilo almak istiyorsan karbonhidrat tozuda kullanabilirsin.

üye banlı..artık sürdüremeyecek günlüğünü..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı