steroid ile zayıflamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

faruksh

Üye
merhaba değerli abilerim hocalarım. 1 yıldır vg yapıyorum başladıgımda 115 kiloydum şuan 90 kiloyum. diyeti bırakmadım fakat kilo verimim durdu ve karın bölgesinde yağlanma var halen. sormak istediğim steroid kürü ile zayıflamak mümkünmü. ne kadar sağlıklıdır geri alırmıyım o kiloları beslenmeme dikkat ettiğim halde. ve sadece yağ yakmak için hangi steroidleri önerirsiniz bilgilendirirseniz minettar kalırım teşekkürler.

Steroid dedigin seyler ciddi rahatsizliklara neden olabilecek ilaclardir, ozellikle yuksek yag oranlarinda. Sana tavsiyemiz kullanmaman yonunda olacaktir ki zaten bu ilaclar mucize yatarmazlar kilo veriminin hala dietine bagli olacaktir. O yuzden guzel diet+ agirlik idmani+ cardio senin isin cokca goruru.

vücut ısısnı artırarak yag yakımına yardımcı olan supplementlere yönelmen daha iyi..

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/forums/anabolic-steroidler.17/

Yukarıda link verilen bölümü detaylıca inceleyin. Gerekli alt yapıyı oluşturduktan sonra eğer cevap bulamamışsanız başlık açın.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı