steroid ile yag yakımı

ben anabolik hormon almadan steroidlerin triod bezini düzenlemesi metebolizmayı hızlandırması ve enerji artışı saglayarak etkili bir yag yakımı saglıyıcagını duydum eger dogruysa neler kullanmalıyız ve ortalama ne kadara patlar şimdiden teşşekürler :D

portakal orda kal ! insanın başına herşey meraktan gelir

hacı o kadar acemi olmadıgım için bunları yazdım :D 138 kg den 128.5 a düştüm 4.5 ayda daha 38 kg daha vermem gerek :D onun için yazıorm bunları boyum 1.94 bu arada :D

tiroidi düzenleyen şeyler steroidler değildir, etkinliği tartışılmakla beraber lipo 6x gibi termojeniklerin içeriğindeki bazı maddelerdir
steroid ise bu şekilde keyfi kullanılmaması gereken birşeydir
ayrıca 4.5 ayda 38 kilo sağlıklı olarak verilemez

ben cluenbuterol kullanıyorm 6 haftadır 6 hafta daha devamı var :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:57 ----------

hala bi profesyonel tavsiyesi göremedik :S en iyisi hocanın söyledikleriyle başlamak :S

ya uğraşmayın steroidle falan merak bile etmeyin bence.beslenmenize bakın yağsız tuzsuz şekersiz yiyin aç kalmadan zamanla kilonuzu verin nedir bu acele

o dediğin sentetik tiroid hormonu, kataboliktir, yağ yerine bol bol kas yakarsın, tiroidlerini de eline :) steroidler de zayıflamak için kullanılmaz benim bildiğim. tehlikeli işler...

çok iyi bildiğimden değil ama yağsız şeyler yiyerek kolayca kilo verilebildiğini kendimden gördüm böyle sağlıksız şeylerle kilo vermemeni öneririm ayrıca 4 ayda 38 kilo çok fazla haftada 2kiloyu aşıyor ki bu da sana zarar verebilir ve bilinçli kilo vermezsen kasların eriyebilir böylece kiloları hemen geri alırsın ve kilo vermenden dolayı sarkacak olan vücudun kasların erimesiyle daha kötü görünecektir.Bence en iyisi hem kontrollü kilo verip bir yandan da kas yapmak böylece çok güzel bir vücudun olur.

Bildiğim kadarıyla t3 veya t4 olması lazım tiroid hormonlarının yağ yakımında etkili olanları. Ama tiroid bezinde dışardan alınması durumunda aynı testisler gibi hormon üretiminde durma söz konusdu olabilir ve ömrünün sonuna kadar bu ilaçlara bağlı kalabilirsin aman dikkat. Onun yerine tiroid i çalıştıran syntrax firmasının yanlış hatırlamıyorsam gugulbolic di galiba adı supplementleri var. Bu tarz birşey hormonlar kadar dengeni bozamaz ama etkili olur.

Back
Yukarı