steroid hakkinda yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CuMSooT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CuMSooT

Üye
6 yildir aktif olarak güreş sporuyla ilgileniyorum. Su anda 84 kiloyum boyum 1.78. Nerdeyse kullanmadığim amino protein turu kalmadi. Guresin yani sira bodybulding de yapiyorum ancak yaptigim body guresle paralel olarak devam ediyo. Yaklasik olarak 6 7 aydir vicudum durmus gibi ve artik bir sonraki asamaya gecip steroid kuru kullanmayi dusnuyorum. Yasim 20.

Eğer yarışmaya katılmayı amaçlamıyorsan kullanma gereksiz ve zararlı

Everybody wants to be a beast until it is time to do what real beasts do.

Önümizdeki turnuva donemine hazirlik amacli kullanmayi planliyorum. Yani 2016 subat ayina hazirlik yapiyorum.[DOUBLEPOST=1422395937][/DOUBLEPOST]

Önümizdeki turnuva donemine hazirlik amacli kullanmayi planliyorum. Yani 2016 subat ayina hazirlik yapiyorum.

Son düzenleme:
Umarim yanlis anlasilmam.hayatini bu spordan kazanacaksan Herseyin bu spor ise basariya mutlaka Ihtiyacin varsa kullan hele birde rakiplerin kullaniyorsa.. tabi nasil kullanacağını bilmen gerek test vs.

Umarim yanlis anlasilmam.hayatini bu spordan kazanacaksan Herseyin bu spor ise basariya mutlaka Ihtiyacin varsa kullan hele birde rakiplerin kullaniyorsa.. tabi nasil kullanacağını bilmen gerek test vs.
Hormon testi ve karaviger fonksiyon testi yeterlimidir? 10 haftalik bir kür ne kadar kilo almami sağlar? Bi bilginiz armidir?

Ne kullanacagina göre degisir ayrica 9 aylik surede elinde kalanlari muhafaza edebilmen onemli kür konusu vg de farkli güreş vb sporlarda farklilik gösteriyor

Ne kullanacagina göre degisir ayrica 9 aylik surede elinde kalanlari muhafaza edebilmen onemli kür konusu vg de farkli güreş vb sporlarda farklilik gösteriyor
Surekli antreman yaptigim icin kaa kutlesini koruyabileegimden suphem yok. Beslenme kosullarimda iyi oldugunu dusunuyorum. Benim tek cekindigim konu. Testo seviyem kullanmayi biraktiktan sonra normal seviyeye geri gelicekmi azalma mi olucak. Ve bunlar ne kadar zaman alicak.

Kullanacagin ilaclari iyi secmen gerekiyor. Duzgun bir kur plani olusturup ilaclarin detection time'larina bakmalisin, ezbere yapilacak ya da o zamana kadar atilir diye dusunuyorumluk is degil. Deca 18 aya kadar tespit edilebiliyor, bolde ise 6 ay. Bunlari ornek vermek icin yazdim. Cogunlukla kisa ester ilaclari kullanmaya ihtiyacin var. Ayrica @bigdream hakli, musabik sporcuysan ve rakiplerin kullaniyorsa ki elbette kullaniyorlar, sen de kullanmalisin. Bu iste herkes masanin altindan orta parmak gosteriyor, spor branslarinin tamaminda yuksek basari elde eden sporcularin hepsi steroid kullanmistir, bu cok acik. Tartismaya acik dahi degil. Cunku artik cita cok yukarda.

ben de deca örneği vverecektim arkadasin aklina girmesin diye yazmadim.hislerimin tercumanisin sevgili @khephnes .kabaca soyle olabilir.enantath bolde ve dbol le baslayabilirsin(tren i ilk kur olacagj icin yazmadim) 7 ay kala bolde kesilir 6,5 bucuk ay kala enantath propionata doner bir sure sonra dbol de cikar turinabol gibj bir tablet gelir son bir kac aya dogru propionati da son zamanda cikan balkan in beyaz bir testo cesidi var onunla degistirirsin.ama ben.kaba bir tarif cizdim kafamda yani soylemek istedigim kuru yapip 5 6 ay beklemek kuru yaptigina deymez.testte çıkmayacak ilaclarla cikacak ilaclar surelerine gore yer degisir sadece

ben de deca örneği vverecektim arkadasin aklina girmesin diye yazmadim.hislerimin tercumanisin sevgili @khephnes .kabaca soyle olabilir.enantath bolde ve dbol le baslayabilirsin(tren i ilk kur olacagj icin yazmadim) 7 ay kala bolde kesilir 6,5 bucuk ay kala enantath propionata doner bir sure sonra dbol de cikar turinabol gibj bir tablet gelir son bir kac aya dogru propionati da son zamanda cikan balkan in beyaz bir testo cesidi var onunla degistirirsin.ama ben.kaba bir tarif cizdim kafamda yani soylemek istedigim kuru yapip 5 6 ay beklemek kuru yaptigina deymez.testte çıkmayacak ilaclarla cikacak ilaclar surelerine gore yer degisir sadece
Benim dusuncem deca+ testo enentad. Antrenorumun onerisi bu yani. Kas kutlen kemik yapin eklnlerin guclenicek bu kur sonunda yaklasik olarak 10 ile 15 kilo arasi alirsin dedi. Vicut yapim ende alicagij net kat 2 ile 5 kilo arasida olucak ama gucun ve dayanikliligin fark yaraticak dedi. Sizin ankamadigin bir durum var yanliz. Benim amacim bursa kas olarak kilo almak cunku ust siklete cikicam kurden sonraki donemde sıkı antreman yaptigim icin guc kaybim cok olucagini sanmiyorum.[DOUBLEPOST=1422451262][/DOUBLEPOST]200 mg deca 300 mg testo haftada iki kez. Etkilerini azaltmak icin de carsill diye bir ilac soylemisti.

deca 18 ay da cikar diye @khephnes yazdi.carsil vb ilaclarin etkisini azaltacagi icin kur sonrasi tedavi olarak kullanilmasi taraftariyim.antrenorun birsey soylemisse ben kafanin karismamasi icin yazmayacagim artik.basarilar dilerim sevgili cumsoot

Hocam aman sakın kullanma onun yerine geniş bir diyet ve sert bir çalışmayla hem vucudunu hem de performansını geliştirmelisin. Değişim olmuyorsa vucudunu şok etmen lazım çalışma stilini değiştir şok prensiplerini uygula ağır çslış, karaciğerini hazırla, maraton kask yap,dyanıklı ve sert kaslar edin crossfit tarzı çslışmsyla powelifter çalışmasıyla karıştır, yuzucu diyeti yap ama steroid kullanma.

bence steroidler hakkında daha fazla araştırma yapmanız gerekli.amacınız büyük oynamaksa kullanmak zorundasınız burası aşikar.fakat gerek kür esnasındaki beslenmeye,gerek kür sonrasında pctye dikkat önemli olmalı.bence bir insan ilk kürüne girecekse nette ulaşabileceği yabancı-yerli tüm kaynakları yalayıp yutmalı.olabildigince az zararlı-cok kazanclı cıkmak icin yada kazancını korumak icin insan anotomisine-fizyolojisine yeterince hakim olmalı ve kullanacagı ilacların da etkilerini-yan etkilerini mantıklarıyla beraber ayrıntısıyla kavramalı.steroidlere bulaşmak için hep en az birkaç yıllık saglam emek içeren bir vücuda sahip olmamız gerektigi söylenir fakat bunun yanında bence en az bunun kadar önemli mental-bilgi açılarından hazırlık aşamalarını da geçirmiş olmak gerekli.steroidin öncesinde bilgi,sonralarında bilgi+deneyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı