Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Miletce öyle bir tanrısal egoya sahibizki bundan dolayı oluşuyor bu onune gelene steroid deme davası boş boş yorumlar atmayın açın dunya natural bodybuilding şampiyonalarını izleyin gördüğünüz zaman nutkunuzun tutulacagı adamlar çıkıyor oraya ve birden çok teste tabi tutuluyorlar adamlardaki anlayış şu biz natural kuru kütleli vücut yapamıyorsak başkası bunu yapıyorsa o steroiddir kurtulun artık şu anlayışlardan genetik sporu bu genetik kumaşı kaliteli olan senın steroidle ulaşamıyacağın seviyeye gelir gerçi kime ne anlatıyoruz protein tozu içerek gelişebileceğini sanan sezonluk sporcularla dolu bir ülkedeyiz siz devam edin bu anlayışa girin 1. 2.yılınızda kürlereonları natural sanıyorsan safsın bence hakaret olarak algılama bunu
okumadım.Miletce öyle bir tanrısal egoya sahibizki bundan dolayı oluşuyor bu onune gelene steroid deme davası boş boş yorumlar atmayın açın dunya natural bodybuilding şampiyonalarını izleyin gördüğünüz zaman nutkunuzun tutulacagı adamlar çıkıyor oraya ve birden çok teste tabi tutuluyorlar adamlardaki anlayış şu biz natural kuru kütleli vücut yapamıyorsak başkası bunu yapıyorsa o steroiddir kurtulun artık şu anlayışlardan genetik sporu bu genetik kumaşı kaliteli olan senın steroidle ulaşamıyacağın seviyeye gelir gerçi kime ne anlatıyoruz protein tozu içerek gelişebileceğini sanan sezonluk sporcularla dolu bir ülkedeyiz siz devam edin bu anlayışa girin 1. 2.yılınızda kürlere
nasi yiyiosun ya ben cilek muz ile blenderda gecirip anca yiyiorumYulafi suyla yiyodum hala suyla yiyorum![]()
natural yarismalara katilanlari silici ilaclar varken dogal zannedenler varbu mantikla usain boltta natural
ilac almadan kosuyor oyle
testte bisey cikmiyorya
cok safsiniz arkadaslar ne kadar saf oldugunuzu anlamaniz icin malesef 2-3 sene dogal calismaniz lazim.[DOUBLEPOST=1400136867][/DOUBLEPOST]vucut gelistirme=dopingtir bunun aksini soyleyen ya bu sporda yenidir ya da umudunun bitmemesini istiyordur.