SQUAT

linc88

Üye
arkadaslar konuyu nereye acsam bilemedim yarın idmanda 200 kg squat deniyecem gunluk guc artısına yardımcı olacak her turlu puf noktaya ihtiyacım olacak bir makalede dinlenen muzigin bile etkisi oldugu yonunde birseyler okumustum . oneriler nedir arkadaslar:)
NOT: becerebilme durumunda videoyu yukleyecegim:)

arkadaslar konuyu nereye acsam bilemedim yarın idmanda 200 kg squat deniyecem gunluk guc artısına yardımcı olacak her turlu puf noktaya ihtiyacım olacak bir makalede dinlenen muzigin bile etkisi oldugu yonunde birseyler okumustum . oneriler nedir arkadaslar:)
NOT: becerebilme durumunda videoyu yukleyecegim:)

200 kg şaka değil önceden 160 civarı hiç bastınmı yoksa ilk defamı deneyeceksin ?

170 i gormuslugum var uyguladıgım programa gore bu hafta max agırlıgı gormem lazım cunku haftaya 12-15 tekrarlara cıkıp hafta hafta tekrardan agırlık artırıp tekrarı dusurucem

Isinmaya dikkat et. K.hidrati iyi bas kendini bilirsin zaten. Vucudunu dinle , Dinç felan hissetmzsen enerjn yoksa sonra dene mazAllah squat bu en sakat hareket

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

arkadasin bacak kaslari forumda gördügüm en hacimli kaslardan biri. Squat videonu merakla bekliyorum
bu hafta 150kg bench press denedigimde ciddi anlamda kemik sesi gelmisti ,insallah squatta aynı sey olsada altından kalkabilirim :) varsa motivasyon muzigi veya herhangi bir oneri paylasırsanız sevinirim

Back
Yukarı