SQUAT İLE KARDİYO

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM SQUAT İLE HAFİF KİLO (20) UZUN TEKRARLAR VE SETLER İLE KARDİYO GÖREVİ GÖRÜLEBİLİR Mİ? İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Merhaba bende kilo döneminde hergün 3*30 squat ağırlıklı yapıyodum 6 ayda 20 kg verdim ve hiç bir sarkma yapmadı ALLAH'a şükür bence çok yararlı olur denemekte fayda var

Merhaba bende kilo döneminde hergün 3*30 squat ağırlıklı yapıyodum 6 ayda 20 kg verdim ve hiç bir sarkma yapmadı ALLAH'a şükür bence çok yararlı olur denemekte fayda var
Bunun dışında bir kardiyo antrenmanı yaptınız mı? Asıl merak edilen sadece squad tek başına yeterli mi?

Hayır yapmadım bende sadece squat yaptım baya bir etkili

arkadaşlar öncelikle yorumlarını için teşekkür ediyorum . squat ı kardiyo olarak kullanmanın etkili olacagını düsünüyorum bende sizler gibi. tabiki koşu bisiklet eliptik bunlar etkilidir ancak ben biraz daha değişik farklı şekilde kardiyo antrenmanı istiyorum . squat ta da hem fikir oldugumu görmem iyi oldu

lunge ve deadlift de eklersen en kral kardiyodan daha fazla kalori yakarak üst vücudu da toparlarsın alt vücuda da güç katarsın.

Back
Yukarı