Sporu bırakıp kas koruma

Ben 17 yaşında 188 boyunda 91 kiloyum biraz yağlı bir vücudum var aralıktan mayısa kadar güreş yaptım sınavlar dolayosıyla bıraktım temmuz da fitness a başladım ve okullar açılınca yaklaşık 27 gün sonra bırakacağım beslenmeme dikkat ediyorum olumlu sonuçlar aldım ama sorun şu bu sene sınava hazırlanıyorum ben 27 gün sonra bırakacağım için ne yapmalıyım kas kütlemi nasıl korurum herhangi bir diyet yada evde vücut ağırlığıyla neler yapabirim

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evde vücut ağırlığıyla çalışabilirsin ama kayıp olacaktır, gidemeyecekseniz en azından beslenmenize dikkat edin fazla yağlanmamaya bakın sınavınıza çalışın dert etmeyin önce eğitim. Ayrıca evde 15 20dk egzersiz yapın spordan tamamıyla kopmayın arada yürüyüşe çıkın stresi dağıtın. Başarılar iyi forumlar

Hocam beslenmeye dikkat edeceğim günde en az yarım saat yürüyüş var lakin bi sorunda şu vücut ağırlığıyla ne yapabilirim mekik yapıyordum eskiden ama bir yerde okudum omurgaya çok zararlımış ne yapacağımı şaşırdım sadcee şınav da eksik kalıyor

Hocam beslenmeye dikkat edeceğim günde en az yarım saat yürüyüş var lakin bi sorunda şu vücut ağırlığıyla ne yapabilirim mekik yapıyordum eskiden ama bir yerde okudum omurgaya çok zararlımış ne yapacağımı şaşırdım sadcee şınav da eksik kalıyor

Hocam mekiği çoğu insan omurgayı bükerek yapıyor onun yerine alt karna flex yaptıracak crunch tarzı alt karın egzersizleri oblik çalıştıracak hareketler, şınav, barfiks barı var ise barfiks, birde 2 adet dumbell alırsanız çoğu bölgeyi çalıştırabilirsiniz.

Sırtına 10-15 kilo koyup şınav çekebilirsin sağlam 2 tane sandalyeyi yanyana koyarak dips yapabilirsin barfiks demiri vs. Ayarlayabilirsin kendine zamanla barfiks için kendine ağırlık bağlarsın street workout tarzı çalışırsın yani madbarz var o uygulamada programlar var bir sürü kendine uygun gördüklerini al dene[DOUBLEPOST=1503765375][/DOUBLEPOST]
Sırtına 10-15 kilo koyup şınav çekebilirsin sağlam 2 tane sandalyeyi yanyana koyarak dips yapabilirsin barfiks demiri vs. Ayarlayabilirsin kendine zamanla barfiks için kendine ağırlık bağlarsın street workout tarzı çalışırsın yani madbarz var o uygulamada programlar var bir sürü kendine uygun gördüklerini al dene

Mümkünse kimsenin rahatsız etmiceği bi odayı seç rahat rahat çalış

İmkanım yok diye bir kavram yok. İmkanını yaratan ve yaratamayan insanlar var.
Evde +10 kg ile +20 kg ile çektiğin şınav 50-60 kg bench ile aynı etkiyi verecek +10 kg ile çektiğin barfiks sana çok şey katacak :)
Yani haftada 3 gün 45 dk lık setler seni formda tutar + yağ bile yakabilirsin bu süreçte temiz beslenirsen.

Back
Yukarı