SPORSUZ YAĞ YAKILIR MI

Merhaba arkadaşlar ben önceden çok saçma diyetler yaptım elma diyeti vs gibi o yüzden kas oranım %19 larda falan yağ oranım ise %38 2 hafta önce bir diyetisyenle diyete başladım kas oranımı yükseltip yağ oranımı azaltmaya çalışıyoruz spor salonuna yazılmak istedim fakat gerek yok dedi 15-20 dk yürüsen yeter günde dedi onu yapamadığımda da 15-20 dk bisiklet sür dedi sizce sporsuz bunu başarmam mümkün mü kilom 60 bu arada

Aynanin karsisina gec ve kendine el salla kollar lombuduk sallaniyor ve bir de yere yan yat ve ust bacagini yukari. Kaldir o kaldirdigindaki sarkan kasi toparliyormuymus sor bakayim ne dicek o zaman ajda pekkan o kadar manken 3 5 cesit sporu ne diye yapiyorlar sacmalik.YANI DEMEK SUDUR KI SPOR ŞART...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elbette sporsuz zayıflarsın ama hareket olmalı hayatında. Ne bileyim asansöre binme de merdiven çık, evine ya da işine gidiyorsan 1 durak önce in. Su içeceksen evdekilerden isteme kalk mutfağa sen git.
Yani özetle, Hayatına hareket kat. Spor şart değil elbette. Zaten 1 saat kan ter içinde kal, yiyeceğin ufak bir çikolata bile o emeği boşa götürür, başa sararsın.
Aslolan diyettir. Spor ancak iyi bir diyete yardımcı olabilir ama şart değil. Hayatına hareket kat.
Protein ve yağ ağırlıklı bir diyet yap.Yağ derken dozunda alınacak kuruyemiş,zeytinyağı,tereyağı vs..kastediyorum.

aynı anda 3 tane başlık açmışsınız..
diğer 2sini kapattım buradan devam edin..

diğer başlıklarda verdiğiniz bilgileri tekrar verebilirsiniz kilo, boy, yaş gibi..
dilerseniz bel çevresi ölçüsünü de ekleyebilirsiniz üyelerin daha sağlıklı yorum yapabilmeleri için.

Back
Yukarı