SPORDAN SONRA NE İÇMELİYİM BİLEN ABİLERİM YARDIMCI OLUN LÜTFEN!!!!

sa abilerim öncelikle şunu belirtmek istiyorum maddi sıkıntılardan dolayı spordan sonra protein tozu tüketemiyorum ve şuanda bi abimin tavisyesine göre spordan sonra çikolatalı süt içiyorum kasların kendini yenilemesi için ama nekadar işe yaradığını inanın bilmiyorum ve abilerimin tavsiyelerini bekliyorum ama kesinlikle yanlış anlaşılmasın ne yemem gerektiğini değil ne içmem gerektiğini soruyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Protein tozuna ihtiyacın yok senin spordan sonra direk içeceklere sarılmanda gerekmiyor.Eve gidince tavuk pilavını yicen o kadar çikolatalı sütüde bırak yağlandırır.

Eve gidip yemeğini yiyebilirsin, benim gibi antrenman sonrası süt içmeyi seviyorsan da içebilirsin ama bir süre sonra tekrar yemeğini yemelisin mutlaka.

illa bişey içeceksen yaz aylarında minerali su iç. tabi sporunda hakkını veriyorsan. süt seviyorsanda çikolatalı süt yerine muzlu sütü deneyebilirsin. tabi muz aromalı sütten bahsetmiyorum evde kendin yapacağın muzlu sütten bahsediyorum içine 50 gram lorda katarsan ekstra proteinde almış olursun.

Back
Yukarı