Badem de yiyebilirsin hocam bence badem daha sağlıklı.
bulkdayım şuan fakat okadar bir yağlanma gerçekleşir mi dersinizyüksek miktarda karbonhidratta içeriyor. yağlanma korkun yoksa iyi bir besin. hatta sütle karıştırıp da içebilirsin
yağlanma gibi bir sorun oldu mu acabasütle beraber tüketirsen, çok güzel bir post-workout olur. şahsen ben, günde iki yüz gram leblebi tüketiyorum. hem çok iyi bir lif kaynağı, hem de açlığı engelliyor.
çok az 40 gr yağgünlük yaklaşık 40 gr yağ alıyorum
çok az 40 gr yağ
Kaliteli yağlar testesteronun artmasına sebep oluyor bulk döneminde badem,yer fıstığı,fıstık ezmesi,zeytinyağı gibi kaliteli yağları kullanabilirsin.az olması kötü müdür günlük zaten alınan miktar 40 50 arası diye biliyorum
kilo boy yaş gibi bilgileri verirsen ortalama yağ ihtiyacını söyleyebilirm ama 90 gr dan fazladır.az olması kötü müdür günlük zaten alınan miktar 40 50 arası diye biliyorum
kilo boy yaş gibi bilgileri verirsen ortalama yağ ihtiyacını söyleyebilirm ama 90 gr dan fazladır.
477 gr karbonhidrat 130 -160 arası protein 110 - 130 arası yağ ama kaliteli yağ doymuş yağ değilyaş 18 kilo 77 boy 177 bulk dönemindeyim
ARKADAŞLAR BUGÜN BİR GRUPTA GÖRDÜM SPORDAN SONRA LEBLEBİ TOZU YİYORUM DEDİ 100 GR KADAR 100 GR DA DA YAKLAŞIK 20 GR PROTEİN SPORDAN SONRA YENİLEBİLİR Mİ ACABA
karb ve proteinde sıkıntı yok çok şükür ama yağ az alıyormuşum477 gr karbonhidrat 130 -160 arası protein 110 - 130 arası yağ ama kaliteli yağ doymuş yağ değil
haklısınız sadece nasıl olur diye sordumKolaya kaçma önce zorunu yap başar sonra sıkılırsan kolayını yaparsın boş kalori makro besini tüketmenin anlamı yok![]()