Spordan sonra kafein alımı zararlı mıdır

Arkadaşlar merhaba ben spordan sonra nedendir bilinmez aşırı derecede kahve ☕ içme arzusu içine giriyorum low carb diyeti yapıyorum spordan döndüğüm vakit 11 gibi iş güç olunca maalesef anca bitiyor az bulgur tavuk 1 yada 2 kaşık yoğurt yiyorum 12 gibide yatmadan önce nescafe içiyorum şekersiz zararı var mıdır ark. Tşkler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sekersiz ictikten sonra ve sene rahatsiz etmedikce, gunde 1-2 kahve zararin aksine yararlidir...
Hocam ben antrenman günlerinde antrenmandan önce 2 tatlı kaşığı içiyorum ama alışkanlık etmesinden de korkuyorum. Ara vermek falan gerekir mi intolerans ne zaman başlar bu kafeine

Hocam ben antrenman günlerinde antrenmandan önce 2 tatlı kaşığı içiyorum ama alışkanlık etmesinden de korkuyorum. Ara vermek falan gerekir mi intolerans ne zaman başlar bu kafeine
Herkesin kafeine cevap verme durumu fakli ben sahsen bir hafta surekli kullanayim, bir anlam ifade etmemeye baslar oy uzden zaman zaman enerjimin az oldugunu hissettigimde kullaniyorum.

önce de al hocam. 1-2 ölçek nox ve bir fincan türk kahvesini antr. öncesi al, fırsatın varsa bir adet de muz göm, rambo gibi uçuşa geçersin.

maietnigri,
Kafein kaynağı olarak kahve yerine 330ml enerji içeceği içsem ardından muz yesem aynı etkiyi görür müyüm?

O kısmı biliyorum ama zararı kendime. Her neyse dediğim gibi enerji içeceğindeki kafein de aynı enerji artırımını yapar mı?

Back
Yukarı