Spordan Sonra Ağrıları Kısmen Alıyorum

4 gündür vucüda gidiyorum ilk günden bu yana kollarımın ağrısı özellikle tricepslerin ağrısı hiç durmadı ayrıca kasiyerimdir.Ben biraz ona bağlıyorum hem bugün ağırlıkları arttırdım ve göğüs çalıştım fakat göğüslerimde ağrı yok hiç squat ilk hafta ağrı vermişti geçti
uzun lafın kısası
göğüs çalıştığım halde göğüslerde ağrı yok kollarda hiç durmadan ağrıyor doğalmıdır, neden?

ilk 2 hafta bendede vardı ağrılar aşırı derecede ama sonra git gide alışıyor vücut şimdilerdede off günlerinde tatlı tatlı ağrılar oluyo hocaya sormuştum ilk günlerde çok ağrıyo diye ağrımazsa gelişemezsin benim bile agrıyo çalışınca demişti yani normal:)

ilk 2 hafta bendede vardı ağrılar aşırı derecede ama sonra git gide alışıyor vücut şimdilerdede off günlerinde tatlı tatlı ağrılar oluyo hocaya sormuştum ilk günlerde çok ağrıyo diye ağrımazsa gelişemezsin benim bile agrıyo çalışınca demişti yani normal:)
ya işin ilginç tarafı bench press yaptığım halde göğüslerin ağrımaması

Ust gogus ve yan tarafi, triceps, bacak, sirt kanat her hafta hayvan gibi agriyor hala, sadece biceps agrisi hissetmedim hic

Sent from my iPhone using Tapatalk

kişiden kişiye değişir belki ama ben ağrı olmazsa çalışmadım sayıyorum kendimi.son 2-3 tekrar gerçekden zorlayacak ağırlıklarla yapmaya çalış.
Ust gogus ve yan tarafi, triceps, bacak, sirt kanat her hafta hayvan gibi agriyor hala, sadece biceps agrisi hissetmedim hic

Sent from my iPhone using Tapatalk
biceps bende de ağrı olmuyor abi küçük kas ya ondan galiba

kişiden kişiye değişir belki ama ben ağrı olmazsa çalışmadım sayıyorum kendimi.son 2-3 tekrar gerçekden zorlayacak ağırlıklarla yapmaya çalış.
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama öyle de gelişim elde eden vardır tabi de ben ağrı hissetmezsem antrenman hakkını vermemiş sayıyorum kendimi

Back
Yukarı