Spordan sonra özellikle tüketmem gereken içecek var mı ?

Merhaba iyi günler herkese,
Spor salonunda görüyorum body yapanlar birşeyler içiyorlar veya salondan içecek satın alıyorlar ( biraz pahalı 4 tl ) yani ben kendim içecek hazırlayamaz miyim ? Protein değeri yuksek olacak düzeyde ?

Siteye keşke herkes kayıt olamasa , kalite düşüyor.

Konu dışı yorum yapmayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi günler herkese,
Spor salonunda görüyorum body yapanlar birşeyler içiyorlar veya salondan içecek satın alıyorlar ( biraz pahalı 4 tl ) yani ben kendim içecek hazırlayamaz miyim ? Protein değeri yuksek olacak düzeyde ?
adamlar pahalıya satıyor protein tozunun 1 ölçeği 2.40 tl gibi bişey süt tozu vy pazardan peynir altı suyu alabilirsin ant sonrası 15 gr protein yeterli olucaktır 30 dk sonrada muz ye bazıları üzüm suyu içiyor vy jelibon yiyor ama bu ikisi biraz ileri yani kendi ağırlığının 2 katı squat basabilen kişilerin yapması gerekendir

Öncelikle özür dilerim biraz sert çıkmış olabilirim ama günde 30 mesaj görüyorum yeni başladım antreman programı yeni başladım supplement ne önerirsiniz tarzında sıkıldım sana patlamışım tekrardan kusura bakma ve şunu diyim protein tozunu beslenemiyorsan alman senin için artı olur ama besleniyorsan alman çok gereksiz , kolay gelsin

Back
Yukarı