Spordan Önce Veya Sonra

Suyu Spordan Önce mi Antreman Sırasında mı Antremandan Sonra mı Almalıyım ? Ve Hangi Zaman Aralığında ?

Yumurtayı Antreman Önce Mi Sonra mı Almalıyım ? Kaç Saat Önce Veya Kaç Saat Sonra ?

2 Haftadır Vücut geliştiriyorum.

Suyu herzaman iç antreman yaparken özellikle iç yumurtayı antreman önceside sonrasıda yiyebilirsin sindirilmesi açısından 1 saat önceden ye antremandan hemen sonra ye

Teşekkürler. Ben de yeni başlayanlardanım. Çok donanımlı değiliz bu işte.. Bilgileniyoruz sayenizde. Beslenme biz çalışanlar için sorun. bekar da yaşıyoruz, aile ile değil. Sıkıntı oluyor bazan. Bu hafta 4.haftam. Tabii bir gelişme veya değişiklik yok :)) Zaten ilk 3 ay bir şey beklenmemesi gerek .

Teşekkürler. Ben de yeni başlayanlardanım. Çok donanımlı değiliz bu işte.. Bilgileniyoruz sayenizde. Beslenme biz çalışanlar için sorun. bekar da yaşıyoruz, aile ile değil. Sıkıntı oluyor bazan. Bu hafta 4.haftam. Tabii bir gelişme veya değişiklik yok :)) Zaten ilk 3 ay bir şey beklenmemesi gerek .
Eğer amacın zayıflamak ise evet ilk 2 ay değişim pek beklenemez çünkü vücudun verdiği ilk 6kg su oluyor sonrasında ise yağ ve kaslardan götürmeye başlıyor 5 ve 6 aylarda istediğiniz vücuda kavuşursunuz tabiki disiplinli antreman ve düzgün diyet ile

Eğer amacın zayıflamak ise evet ilk 2 ay değişim pek beklenemez çünkü vücudun verdiği ilk 6kg su oluyor sonrasında ise yağ ve kaslardan götürmeye başlıyor 5 ve 6 aylarda istediğiniz vücuda kavuşursunuz tabiki disiplinli antreman ve düzgün diyet ile
benim amacım kilo almak. kilo alan birinin ilk 3 ay beklentisi ne olmalı peki?

benim amacım kilo almak. kilo alan birinin ilk 3 ay beklentisi ne olmalı peki?
Sana şunu söylüyeyim amacın kilo almaksa sıvıyı aynı şekilde devam ettirmen lazım bol bol karbonhidratlı yiyecekleri tüketmen lazım proteinide kilo başına 2 gram al eğer gün içinde şeker kullanırsan insülin seviyeni yüksekte tutarak kilo alabilirsin fakat yağlanma ihtimalin var eğer yağ felan önemli değil diyorsan günde 250den fazla karbonhidrat al ve günlük alman kalori miktarına +500 ekle günlük alman gereken kalori miktarını internetten araştırarak bulabilirsin ben şuan bulk dönemindeyim yaklaşık 3 haftada 5kg aldım senin bünyene bağlı kilo almaya ihtiyacın varsa büyük ihtimal ektomorfsun bu iş zorlaşacak ama arkadaşım var ektomorf yaklaşık 4-5 aydır yapıyor 63'den 80'e çıktı ilk 3 ayda düzenli beslenme ile bu işi sende başarabilirsin eğer nasıl beslenmen gerektiğini bilmiyosan mesaj atabilirsin sana program veririm.

Arkadasin soyledijlerine katiliyorum ayrica suyu planli icmeye dikkat edin spordan yarim saat once iki bardak sabah 2 bardak yatarken aksam 2 bardak bu sekilde icmeni ta siye ederim su tuketimi ile ilgili yazi forumda mevcut olmali spor sirasinda karin calisiyorsaniz cok su icmeyin siskinlik yapar performansiniz duser spor sirasinda yudum yudum alin iyi calismalar

Back
Yukarı