Spordaki 3.günüm

Merhabalar 07.03.2016dan beri bir salonda çalışıyorum salondaki vatandaş ilk gün her istasyonda 2x10 şeklinde çalıştırdı beni ertesi gün 3x10 ve bugün 4x10 şeklinde bench press istasyonu kelebek göğüşe çekme enseye çekme leg press ters bacak vesayre hepsini 3 gündür yaptırıyor bugün sordum off gün olucak mı diye sadece pazarları dedi 1 ay bitene kadar haftanın 6 günü bütün vücut çalışıcakmış sizce dediklerine uyup bu yolu izlemelimiyim inanılmaz ağrı çekiyorum yaş 19 kilo 67 boy 1.80 antrenmanlarım en az 1 saat 10 dakka ile 1 saat 45 dakka arasında değişiyor

1.80 boyla badi mi olur mk? 67 kilo ağırır tabi heryerin. Salon ücreti kaç lira? Onu tereyağı bal ceviz vs e ver. 90 kilo ol gel.

1.80 boyla badi mi olur mk? 67 kilo ağırır tabi heryerin. Salon ücreti kaç lira? Onu tereyağı bal ceviz vs e ver. 90 kilo ol gel.
Ne alaka ne saçma yorum yapmışsın 90 kilo olup salona yağlı olarak kardiyo yapmayamı gelsin antereman ve beslenme programına dikkat et günlük kalori protein karbonhidrat yağ miktarlarını hesapla boyuna göre kilon biraz az çok aşırı zayıf değilsin ama zayıfsın ayda yarım kilo 1 kilo gibi az hedeflerle kilo almaya çalış emin ol hem yağlanmıcaksın hemde kas kütlesi olarak kilo alıcaksın

Peki hergün gidip bütün vücudu dinlenirmeden çalıştırmalımıyım 1 ay boyunca böyle yap dedi ama hemen hemen her yerde en az 1 gün ara vererek çalışın diyor

Daha yeni başladığın için 2 gün ant. 1 gün off vererek hem vücuduna dinlenme fırsatını verirsin hem iyi beslenirsin böylelikle çabuk ta kilo aldırır diye tahmin ediyorum dediğim gibi yaparsan. Unutma kaslar dinlenirken büyür ve gelişir saygılar...

Back
Yukarı