jarhead
Üye
artık forumu gezerken herhangi sağlam vücutlu birinin bilgilerine bakmak istemiyorum gördümki hep aynı şey örnek bir ayazın bir pumpun topiclerinde hep aynı şeyler demin merak ettim aratayım dedim topicine girip ayazın 15 16 tane tam istediğim vücut yazısını görüyorum. bakıyoruz üye başlık açmış birinin resmini koymuş okuyayım diye giriyorsun mesajlar yine aynı tam istediğim vücut. artık sıkdı bu cümle anlamıyorum istiyorsan bak adam ne yapmış ne fedakarlıklar yapmış, nasıl beslenmiş idman sistemi nasıl ama en önemlisi burda anlatmak istediğim bunları sadece örnek almak birşeyler kapmak yoksa kimsenin programı kimseye uymaz. millet vücudu biblo gibi görüyor heralde bunun gibi çalışırsam aynı olur
hele bide göğüs programını yazarmısın yazıyorlarya adam 4 sene çalışmış sanki hep aynı göğüs sitemini, tekrarını, sırasını, hareketlerini uygulamış gibi 4 senenin sonundaki idmanını 3 aylık adam alıp böyle olucam diyor. çokkk komik. bazılarıda 42 cmlik hafif bulk adama çok iri vs diyor. 44 cm define kol süper geliyor. be insan 42 cm hafif bulk normal gösterir 44 cm define kol için tam istediğim iri değil derken düşünmüyormusun 44 define nasıl gözükür bir düşün? resime bakıp istediğim demek çook kolay. sokakda 42 cm kol görünce oha diyolar. 44 cm define kol görünce resimlerde, tam istediğim fit diyorlar
garip çok garip. önceden anlatmaya çalışıyorsuk şimdi gerek bile duymuyorum gülüp geçiyorum herhalde bunu diyen üyeler 30 cm define kola gelince herhalde onunki kadar oldu bicepsim deyip form korumaya başlarlar.
sizdende artık sizi sıkan cümleleri bekliyorum.

sizdende artık sizi sıkan cümleleri bekliyorum.
Son düzenleme: