Sporcuların alması gereken en iyi 3 supplement???

Selam arkadaşlar ben supplement almayı düşünüyorumda. 1 yıldır bu sporu yapıyorum.
Sizce bir sporcunun alması gereken en iyi 3 supplement hangisidir ve Neden?? weightlifter

1- whey

2-creatine

3-bcaa

4-glutamine

opss 4 oldu :D

tam olarak derinlemisine öğrenmek istiyorsan forumda mevcut ne işe yaradıkları forumu

okumalısın

derdini belirtmemişsin. yinede kaba taslak yazayım. bi kere whey en gereklisi illaki alacaksan.. sonra kırmızı et tüketmiyorsan creatin al yada creatin komplexi al. bir de bcaa al tmmdır.

1 yıldır bu sporu yapıyorsan bunları açıklamama gerek yok diye düşünüyorum. zaten forumun yer yerinden hatta forumun girişinde bile makale şeklinde yazılmış bu konu onu incele..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:45 ----------

derdini belirtmemişsin. yinede kaba taslak yazayım. bi kere whey en gereklisi illaki alacaksan.. sonra kırmızı et tüketmiyorsan creatin al yada creatin komplexi al. bir de bcaa al tmmdır.

1 yıldır bu sporu yapıyorsan bunları açıklamama gerek yok diye düşünüyorum. zaten forumun yer yerinden hatta forumun girişinde bile makale şeklinde yazılmış bu konu onu incele..

bende 4 olarak glutamin dicektimde 3 e takınıtısı var sanrm diye yazmadım. alabilirsen glutamin de önemli ..

Forumda önceliklerine göre açıklamaları ile birlikte supplementler konusu vardı, bakındım biraz ama adını hatırlamıyorum konunun. Bulursan işini görür.

kafamda şöyle birşey var ; muscletech protein tozu + universal creatin + BCAA alacam ama bana bu creatin ile BCAA'da kullanabileceğim bir marka verebilir misiniz? Elimde sadece muscletech protein tozu var. Bunun dışında creatin ile BCAA alacam ama markalar hakkında fazla bilgim yok.
1.75 boyundayım ve 70kg yım. 1 yıldır yapıyorum. Bunları göz önünde tutarak önerileriniz nelerdir?

Back
Yukarı