Spora Yeni Basladim Yardim

Merhaba arkadaslar spora baslayali asagi yukari 1 ay oldu ama suan daha laylaylom havalarindayim bir turlu baslayamadim bir yol gosterene ihtiyacim var. Bu arada Amerika da yasiyorum ve spor salonun da hoca icin saglam para istediler 3 ay icin 1300 dolar civari bende kendi basima hallederim dedim :)

Fazla bir beklentim yok aslinda birazcik gobek var onu eritsem fit olsak yeter simdilik.L-cartine ve CLA adlarini cokca duydum bu konuda onerileriniz nedir ?
Yemege dikkat etmeye calisiyorum epk saglikli beslendigim soylenemez.Sabahlari K-Flex misir gevregi, 1 elma bolca su oglen 1 sis tavuk gogusu bazen 1 sis de yagsiz biftek. aksam da genelde meyveyle gecistiriyorum gun icinde bolca su tuketiyorum asitli icecekler kesinlikle yok alkol cok nadir sosyal seviyede diyelim.

Bu arada 77 kilo ve 172 boya sahibim.Nerdeyse haftada 4 gun spora gidiyorum genelde 30-35 dk kosuyorum sonra da bacak omuz, kol falan calisiyorum birisi gobegi eritmeden gogus ve karin calisma dedi ne kadar dogru bilemiyorum ama bana bir program cikartan olursa cok mutesekkir olurum :)
 
Her bölgeyi çalışabilirsin. eğer düzenli de beslenirsen hem yağ yakar hem fit olursun tabi zaman gerekir bunun için. zaten 5kilo verince farkı görmeye başlarsın. ama dediğim gibiher bölgeyi çalışmak daha iyi olur senin için
 
Her bölgeyi çalışabilirsin. eğer düzenli de beslenirsen hem yağ yakar hem fit olursun tabi zaman gerekir bunun için. zaten 5kilo verince farkı görmeye başlarsın. ama dediğim gibiher bölgeyi çalışmak daha iyi olur senin için
Kabizlik sorunuolan nasil yapicak zaten yedigimiz kaliyo gunluk duzenli beslenip tikinirsak nasil olucak
 
Her bölgeyi çalışabilirsin. eğer düzenli de beslenirsen hem yağ yakar hem fit olursun tabi zaman gerekir bunun için. zaten 5kilo verince farkı görmeye başlarsın. ama dediğim gibiher bölgeyi çalışmak daha iyi olur senin için
Bilgilendirme icin cok Tesekkurler ben elimden geldigi kadar her bolgeyi calismaya calisiyorum genelde 4x10 set yapiyorum ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum gerci :)
Gogus ve karin calisma demelerinin sebebi eger karin kasi cikarsa gobekli baslarsam karin kasi biraz disarda cikiyormus sanirim yada sordugum kisi yanlis biliyor da olabilir :)
Bana aylik bir calisma programi cikartmam da yardimci olabilecek birisi var mi ?
 
Cevap icin Tesekkurler birde L-cartine ve Cla kullanmam tavsiye edildi de marka konusunda bir turlu karar veremedim o kadar cok opsiyon var ki bu konuda ne yapabilirim ?
Suan baktigim sitede en cok rate almis ve onerilen urunler kullanan bilen var mi ?
Ekran Resmi 2015-07-26 ÖÖ 9.47.55.png
Ekran Resmi 2015-07-26 ÖÖ 9.47.43.png
Ekran Resmi 2015-07-26 ÖÖ 9.47.32.png
 
Guncel arkadaslar bu fat burnerler konusunda oneride bulunabilecek kimsecikler yok mu ?
Öncelikle bu tarz ürünlerin plasebo etkisinin yanı sıra, spora başlar başlamaz alınmasını tavsiye etmiyorum. Zamanla en azından bir sağlık uzmanına danışarak alabilirsin. Öncelikle antremanlarını ve beslenme düzeninin sağlaman lazım. Antreman programı türleri hem forumda hem de internette bolca mevcut ki senin ingilizce kaynaklardan faydalanabilmen ayrıca bir getiri senin için.

Koşuya devam etmeni fakat beslenmeni de biraz daha arttırmanı tavsiye ediyorum. Daha besin içeriği zengin karbonhidratlar ve proteinler tercih edebilirsin.
 
Back
Yukarı