Spora Yeni Başlayan İçin Beslenme Ve Merak Edilen Sorular Birde Benden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

spxwOw

Üye
Merhabakar Ben eren spora baslıyalı daha 23 gün oluyor ben birşeyi yaptımmı tam yapmayı sevdigim için , şuan gencvefit adlı sayfadan haftada 2 gün kardio 1 i full phsymstrc diger 25 dk kalık daha düşük tempolu 2 defa yoga geri kalan günlerde günlere ayrılmış agırlık çalışmaları yapıyorum , ve aldıgım besinler takip ediyorum

Weider premium Whey protein tozu kullanıyorum en azından 1 haftadır spor sonrasında 1 ölçek alıyorum kendime protein barda yaptım ama migdemi rahatsız etti birde herkes bu protenin tadını kokukusunu övüyor ama bana agır geldi , llk protein kullanımım bu bu arada , şimdi Yaşım 18 Boyum 184 , Kilom 86.5 dan 82.5 a indim kendi istegimle diyetimle günlük ortalama 1500 kalori civarı alıyorum 120 130 gr protein 60-70 civarı yağ 120 130 civarda karbonhidrat alıyorum ama karbonhidrat ne kadar almalıyım almalıyım nasıl alabilirim bu konularda bir bilgim yok ve protein ihtiyacımı giderirmi bu protein aldıgım miktar , ve ne yapmalıyım ne yapmamalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :

Arama Kelimeleri : karbonhidrat , protein , karbonhidrat kaynakları
Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı