Spora yeni başladım ve pek bir bilgim yok...

aysel<3

Üye
merhaba herkese...

ben 2 senedir kendi çabalarımla diyet ve hareket ederek yani 80 kilodan 65e düştüm..şu anda 1.67 boyunda 66 kiloyum...hedefim 58 olmak...burdaki herkes çok ilgili ve yardımcı forum çok güzel ama ben bu konuyla ilgili bir eşye rastlayamadığım için soruyorum...spor salonuna yazıldım yağ oranım biraz fazla azaltmak istiyorum.... 1 hafta oldu başlayalı....geçen hafta 65 kiloyken bu hafta 66 çıktım tartıda beslenmeme çok dikkat ediyorum ve spora da haftanın 5 günü mutlaka gidiyorum neden kilom artmış olabilir? bazı arkadaşlar kas kütlesinin arttığını filan söylüyor ama ben herkesin söylediğine inanmak sitemiyorum...eğer bilgili olan varsa bana yardımcı oalbilir mi rica etsem? kilo vermem gerekirken neden arttı kilom?? teşekkürler şimdiden...

cevap verdiğiniz için teşekkürler...ben her gün tartılmadan duramıyorum maalesef alıştım bi kere...duh

ama bugün tekrar tartıldığımda 65 kilo gördüm kendimi acaba yağ yakmaya başlamış olabilirmiyim spor salonuna haftada 5-6 gün gidiyorum...verilen diyet programınada uyuyorum harfiyen...:o

bende aynen sürekli bakıyorum ancak hiç iyi değil

mesela bakıyorum tartıya 1 kg az. ohooo iyiymiş mdiyorum akşam yemeğini fazla kaçırıyorum.....

aslında dayanıp tartılmamak lazım ama...

Günlük olarak vücudun tuttuğu su, atık madde gibi bir çok şey bu tür ufak değişikliklere sebep olabilir. Haftada 1 kezden sık tartılmak gereksiz.

bende aynen sürekli bakıyorum ancak hiç iyi değil

mesela bakıyorum tartıya 1 kg az. ohooo iyiymiş mdiyorum akşam yemeğini fazla kaçırıyorum.....

aslında dayanıp tartılmamak lazım ama...

evet doğru söylüyorsunuz bencede öyle yapılmalı...ama bazen kendimi kısıtlamama yarıyor doğrusu ne yalan söyliyim..:D

1 hafta dayancam bakalım sonuç ne olcak ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:56 ----------

Günlük olarak vücudun tuttuğu su, atık madde gibi bir çok şey bu tür ufak değişikliklere sebep olabilir. Haftada 1 kezden sık tartılmak gereksiz.

cevap verdiğiniz için teşekkürler...haklısınız aslında moralimi bozmaktan başka işe yaramıyor haftada 1 tartılcam bundan sonra...thums:

sporunda işe yarayacağına inanıyorum şu kalan 5 kiloyu (yağdan) umarım verebilirim mayısın sonuna kadar...:D

vücud ilk 20 gün falan ne yaptıgına adepte oluyor diye biliyorum yani ilk 20 gün yag yakımı diet cardio yavas yavas uyum saglıyo 1 haftada attgınız 1 kg yag olması biraz zor

Farkı Tartıdan çok gözlerinle daha iyi anlarsın .

zaten birazcık incelme var gibi haklısınız aynadan bakınca daha iyi anlıyorum..

vücud ilk 20 gün falan ne yaptıgına adepte oluyor diye biliyorum yani ilk 20 gün yag yakımı diet cardio yavas yavas uyum saglıyo 1 haftada attgınız 1 kg yag olması biraz zor

evet doğru diyorsunuz hemen alışcak değil ya ama ben sabırsızım işte birazcık...:D

ama ölçülerimde 1er cm incelme oldu bugün 9. günümdü çok sevindim buna yağ yakmaya başladım galiba...hyper_

Back
Yukarı