Spora verilen ara !!!! (Yardımm)

Öncelikle herkese merhaba , yaklaşık olarak 1.5 -2 senedir spor salonuna gitmekteyim,şu geçen süreçte haftada en az 3-4 gün salona giden birisiydim, düzenli bir spor Hayatım olduğuna inanıyorum , 2 ayda veya 3 ayda antrenmana göre değişen programlar kullandım , ilk Başlarda olmasada son 7-8 aydır beslenmemi protein yönünden daha iyi oturttuğuma inanıyorum , uzun lafım kısası 2 haftalık iş durumundan dolayı yurt dışına çıkmam gerekiyor , daha önce hiç bu kadar ara vermemiştim , fizik olarak geriye gitmekten korkuyorum tam birşeyleri yakaladığıma inanmışken , beslenmeme yine dikkat etmeye çalışacağım zaten , bu 2 haftada uzak kaldığım sürece mekik - şınav filan yapsam mı , yoksa Vücudu dinlendirmek mi lazım tamamen ,

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Vücut istiyor devamlı sporu mecburen uzak kalıyoruz işte , insana kaslar hemen sarkacak gibi geliyor

Değil bu kadar takıntılı olmayın spor salonuna gitmeyince kendini mutsuz hissetmenin tıpta bir psikolojik hastalık olduğu açıklandı bu yüzden fazla takıntılı olmak vücudunuza da psikolojinize de yaramaz. Tatilin tadını cikarirsaniz daha iyi :)

Sağolasın hocam , insan salona gitmedikçe cidden dediğin gibi kötü hissediyor , fazla takılmaya gerek yok eyvallah ,

Yorum bekliyorum ?

kardeşim beslenmen düzenli oldugu sürece 2 hafta ile hiçbirşey olmaz.şınav mekik barfiks, vücut ağırlıgınla squat birde her sabah koşunu yaparsın imkan bulursan.sadece kreatin kullanımına filan ara verirsen kaslardaki su tutumu azalır ve zayıflamışsın gibi hissedebilirsin.ama kimse 2 haftada küçülmez.(beslenmesi iyiyse).yani hiç sıkıntı etme kafanada takma.2 hafta sonra gelirsin dinlenmiş bir şekilde başlarsın.

Back
Yukarı