walla karasan 10 yıllık ama adanada yaşıyorsan gel gör 1.5 yıllık adamlar ne haldeler......benim tanıdığım daha dğrusu gördüğüm insanlar çok kısa sürelerde acayip hacim almış insanlar.arkadaşım zayıflamak için salona gidiyor bazen bende onun yanına gidiyorum orda görüyorum mesela soruyorum abi kaç seneliksin sen adamın yanıtı 1.5 yıl adam 5 sene adam gibi çalışmışlara taş çıkarır yani süper çalışma teknikleri war olmasaydı eğer bu gün jay gibi adamlar olmazdı ilaçta bi yere kadar adamda iş olacak... şu an bi triceps kaldı hareket olarak sonra genelde gördüğüm hacimi yani 5 cm ortalama artışı yine görecem.......bunu neresi sıra dışı ben anlamıyorum yani; 31 kiloluk 7-8 yaşında bir çocuk 82 kg bench press yapması olabilir karşılanıyorda benim biceps +triceps çalışma sonucu sıcak hacim artışının 5 cm olması imkansız oluyor!!!!!!!(sanki ben haftada 5 cm kalıcı kas elde ediyorum demişim gibi tepkiler geliyor ilginçsiniz walla ) diyorum ya bu çocuğu tespit etmemiş olsalar ben söylesem yalan olurdu mesela.... yani ronni bu çocuğu bilmiyor olsun sen git ronniye sor deki 7-8 yaşında bi çocuk war kilosuda 31 civarı bu çocuk 82 kg bench yapıyor ronnie sana bi yeri ile güler ama işte yapan çocuklar warmış ronnie işte ne kadar tecrübelide olsa bu noktada yanılmış olur!!!!!!!! tecrübe yaşanmışlarla sabittir ama kişinin yeniliklere açık olduğunu ifade etmez......sadece sizin gibi düşenenler yani;tecrübe =yanılmaz bilgiler ....diyen adamlar topluluğu kısır kafadır!!!!!! karasan çok biliyorsa bu işi(ben bilmiyor demiyorum çok biliyorsa diyorum) 10 senelik adammış işte biraz daha gelişsin girsin ii yarışmalara bu kadar bilgi ile 5 senede heleki şu anki alt yapıyıda sayarsan (nede olsa 10 yıllık bir tecrübe) kesin bi derece çıkar......15 senelik bir bodyci olmuş olur.......15 senede yani jayin bi %75 i olması lazım insanın tabii şu anki halini bilmiyorum karasanın belkide bi çıksa şimdi arnoldun 17 yaşındaki halini sollar

ama diyorum ya benim için tecübe laf kalabalığı değil dış görünüşündür....ben 2 yıllık bulk bi kişiyim şu an dıştan şekil yok sadece çok kalın bi yapı war herkeste çok kalın bi yapı oldunu zaten belirtiyor. ama işte define lazım bana ama bay tecrübe nelere sahip ona bakmak lazım

neden olsa kelin ilacı olsa olayı war ortada