sehzadecelik
Üye
özeti ile anlatim.....ben bölgeleri max kütle için çok çok zorluyorum yani kalp ritmi ort 160-170 görene kadar bi bölgeyi çalıştırıyorum.....kalp ritmini 80-90 seviyesine çekince yine aynı bölgeye başlıyorum bu işlem defalarca olunca mola ile felan 4 saat sürüyor çünkü ben 3 bölge çalştırıyorum 4 saat çok normal molalar ile ben setler arasında durmam kalp için duruyorum sadece.......mesela bicepsler bende sıcakken 5.5 cm daha kalın oluyor zorlamayı sen hesaba kat artık yani aynı bölgeler ile saatlerce çeşitli kilolar ile uğraşınca 4 saat ancak yetiyor
bu karp ritmini 160-170 e yükseltiyorum diyosun ya burda dakika ki atış sayısınımı kastediyosun.eğer öyle ise normal bi insanda dakikada kalp atışı ve nabız 60-100 bana seninki çok yüksek geldi bi zararı olmasın.birde çalışma şeklini iyice açıklaman mümkünmü çünkü bu biraz üstü kapalı olmus ben pek çıkaramadım çalışma prensibini.sanırım bende evde çalışmaya başlıycam bu benim için ilk olcak evde başlarsam o yuzden senin uygulamalarını merak ettim bana örnek olabilir ve faydası dokunabilir daha net açıklarsan çok sevinirim.tesekkurler