SPORA NASIL BAŞLAMALIYIM ( YARDIM EDİN )

Selamun Aleykum,

1.82 boyundayım
92 Kilo var
Yaş 16

Boyum uzun ama kilom epeyi bir fazla Kilo verip onları kasa dönüştürmek istiyorum.
Maddi açıdan sıkıntım yok ama Spor salonuna gitmem biraz zor.

Bana Hem Bir Yemek Programı Hemde Çalışma Programı Verebilecek varmı
Dumball Almayı düşünüyorum 2 tane Kaç Kilo almalıyım

Selamun Aleykum,

1.82 boyundayım
92 Kilo var
Yaş 16

Boyum uzun ama kilom epeyi bir fazla Kilo verip onları kasa dönüştürmek istiyorum.

Spoe salonuna gitmeniz biraz zorsa zoru başarmadan kilomu vsrmek istiyorsunuz cok zorda olsa kosullar gidin kolay olsaydi herkes yapardi

Selamun Aleykum,

1.82 boyundayım
92 Kilo var
Yaş 16

bende 16 yaşındayım 17me giricem dün salona yazıldım bugün başladım 25 dakika koşu 25 dakika ağırlık çalışıyorum bendede 1.80 boy 94 kg var :) haftada 4 gün yapıcağım ekmeğide kestim yarı yarıya devam ettiricem 1 ay sonunda gelişme görürsem söylerim :)

bende 16 yaşındayım 17me giricem dün salona yazıldım bugün başladım 25 dakika koşu 25 dakika ağırlık çalışıyorum bendede 1.80 boy 94 kg var :) haftada 4 gün yapıcağım ekmeğide kestim yarı yarıya devam ettiricem 1 ay sonunda gelişme görürsem söylerim :)
25 dakika kardiyo kismina karismasam da 25 dk agirlik çok az forumdaki 1. Ay programini uygularsaniz kardiyoyu da farklı günlere alirsaniz daha basarili olur

25 dakika kardiyo kismina karismasam da 25 dk agirlik çok az forumdaki 1. Ay programini uygularsaniz kardiyoyu da farklı günlere alirsaniz daha basarili olur
max 30 dakika koşu hocam öyle dedi daha yeni başladım ilk günden kendimi o kadar yormak istemedim bugün 2. günüm çalıştığım ağırlıklar 10 kg ile ısınıp 70 kg kadar haltere asılıyorum :)

Back
Yukarı