Spora haftada kaç gün gitmeli?

Fat2Fit

Üye
Selam arkadaşlar ben 1 aydır spora gidiyorum ve şuan spor yaptığım gün sayısı ayda 15

1 gün gidiyorum ve 1 gün dinleniyorum (internette kasların 48 saat dinlenmesi gerektiğini okudum)

bu bilgi ne kadar doğrudur diye sizlere sormak istedim ben maksimum verim almak istiyorum en ağır program nasıl olursa yani.

Haftada 7 gün gitmemin bile bana bi zararı yoksa gitmeyi düşünüyorum (gelişim hızlancaksa tabi ki)

Okuduğunuz için teşekkürler :D

Başlangıç için güzel yavaş yavaş devam edin derim sonuçta bu spor bir yaşam stili sağlığınızı düşünün önce sonra vücut estetiğini. Kasların dinlenme süreleri değişiklik gösterir ufak kas grupları ve büyük kas grupları olarak. Yediğiniz besinlere göre bu süreç hızlanır veya yavaşlar genel olarak doğru bir bilgidir dinlenmesi şart. Hareketleri doğru öğrenmeye çalışın iyice sorun salonda gözünüze bu işten anlayan 1-2 kişi kestirin hareket formlarını takip edin derim iyi forumlar.

Başlangıç için güzel yavaş yavaş devam edin derim sonuçta bu spor bir yaşam stili sağlığınızı düşünün önce sonra vücut estetiğini. Kasların dinlenme süreleri değişiklik gösterir ufak kas grupları ve büyük kas grupları olarak. Yediğiniz besinlere göre bu süreç hızlanır veya yavaşlar genel olarak doğru bir bilgidir dinlenmesi şart. Hareketleri doğru öğrenmeye çalışın iyice sorun salonda gözünüze bu işten anlayan 1-2 kişi kestirin hareket formlarını takip edin derim iyi forumlar.
bence başlanğıçta 4 gün gidilmeli
Teşekkürler arkadaşlar haklısınız. 1 gün spor 1 gün dinlenme güzel gidiyor şimdilik

Back
Yukarı