Spora giderken yolda polis çevirmesi çantada bomba şüphesi

sıgmsı gerek ebnde kullanıyorum

ayak nuamram 45-46 sıgıyor:D

1 adet havlu buyuk banyo ıcın
1 adet kucuk ter havlusu
1 adet eşırfman altı
1 adet don
1 adet shaker pro40
2 tane çorap spordan sonra değişmek ıcın
1 adet t shirt
bazende bere

valla sığıyor hocam shakerı kenara koyuyorum dik kalıyor

Liste baya uzunmuş :D Benim gardropta da bu kadar şey yok :D

düsünce özgürlügü yokmu memlekette :) dün beni yere yatırıp kelepce vuran birini nasıl seveyim :)

• Like
Reactions: Azi
yine sizin olaylar iyi beni fakulte cikisindan 30 metre ileride durdurdu (bilen bilir Gumussuyu itu makina fakultesi) omuzda da teknik resim cantasi T cetveli falan var, konusmalar aynen soyle:

Polis: Kimlik lutfen
Ben: Ne oldu ogrenebilir miyim? kimliginizi gorebilir miyim(diye sordum)
P: buyrun bizimki, simdi sira sende ve sadece kontrol amacli!!
B: Tamam buyrun,
Polis tabi bu sira benim kimlik nosunu merkeze bildiriyor, bekliyoruz bekliyoruz.
ben tabi dayanamadim ogrenciyiz ne yapmis olabilirim diyorum,
P:herseyi yapmis olabilirsin..
B: o zaman sende yapabilirsin, sende kimlik numarani gonder ve sor
P: ben kendimi biliyorum
B: ee bende kendimi biliyorum

bole salakca bir tartismaya girdik saolsun merkezdeki cok hizli polis te 10 dk sonra temiz bir sey yok diyebildi de bir problem olmadan kurtulduk..

gülmekten öldüm ya :D:DD:D:D:D:D:D eee bende kendimi biliyorum hahahahahaha

konu 1 günde iyi reyting yapmış :D demekki çoğu sporcu aynı sorunlarla karşılıyor

Ülkemizde düzenli spor yapan kişi sayısı,sırtına bomba alıp patlatmaya giden sayısı kadar olduğu için bu kadar sıkı denetimden geçiyoruz arkadaşlar :D:D
valla o kadar güldümki :D

azi bugun spor gunumdu gıdıyorum spora gene polıs arabası gecıyor yanımdand egılde bıraz uzaktan mahalleyı dolanıyor ne varsa bu mahallede

her neyse beni ter basmaya başladı sanki çantada bomba taşıyorum gıbı hıssettım dua ettımkı gene benı çevirmesinler kımlıkte tasımıyordum

bune ya her olıs gorunce korkmaya basladım psıkolojım bozuldu ne olucak benım halim :(

• Like
Hocam sizin oralarda da ne çok polis dolanıyormuş...Vatandaş başına 1 polis falan düşüyordur :D Sana 2 tane düşürmüşler arkalı,önlü :D:D

evet arkadaşlar bugün yunuslar beni çevirmedi evimin önüne motorla geldiler.kimlik dediler kimlik yok ehliyet vereyim dedim.verdim sonra siz nerede oturuosunuz dedi burada dedim kaç numara dedi numarayı söledim sonra gittiler kafayı yediler galiba sonra arabaya sarmaya başladılar neden filmli flan gittiler ardından :D

beni daha çeviren olmadı yaa. Demek görüntüde bi kayıklık var cidade :)
yok hoam görüntude ne olucak karanlık hava başımda bere önume bakıp yuruyorum yerler kaygan dıye şüpeli davranış sergılemıyorum :D

• Like
Gecenin körü her taraf karanlık hava soğuk dışarda kimseler yok yerler buzlu kayıp düşmemek için(karşı taraf nedenini bilmiyo) saçma saçma hareketler kafada bere tamam işte daha ne kadar şüphe çeken bişey olabilirki unutmadan elinde baos çanta :D:D:D:D

arkadaşlar başlık bir diğer başlık gibi kıraathaneye dönmeye başlamış..dikkat ediyorum 3-5 kişi özellikle kendi aralarında muhabbete çeviriyorlar konu dışı başlıklarını..
bftr.nin yapısında bu yoktur arkadaşlar..
birebir muhabbet kural dışıdır..konu başlığı neyse onun üzerinden gidiniz..aksi durumda mesajlar silinecek ve üyeler uyarı alacaktır..
lütfen 8 yıllık kurallarımızı okuyunuz..

şikayet edebilirsin mahkemeye verebilirsin özel eşyan var arama izni olmadan kurcalayamaz okulda arama yaparken bile ben aratmıyorum üstümü tartışıyorum gene aratmıyorum disipline vercez filan korkutmaya uğraşıyorlar ama yemezler :D kısaca arama izni olmadan ben kimseye aratmam sende arama iznini isteyebilirsin yoksa özel eşyam kurcalayamassınız dersin geçersin.

şikayet edebilirsin mahkemeye verebilirsin özel eşyan var arama izni olmadan kurcalayamaz okulda arama yaparken bile ben aratmıyorum üstümü tartışıyorum gene aratmıyorum disipline vercez filan korkutmaya uğraşıyorlar ama yemezler :D kısaca arama izni olmadan ben kimseye aratmam sende arama iznini isteyebilirsin yoksa özel eşyam kurcalayamassınız dersin geçersin.
Ben bunu araştırmıştım arama izinleri varmış polislerin böyle sokakta aslında iyi yapıyorlar ben buna karşı değilim çünki terör var cinayet var hırsızlar var bizleri korumaya çalışıyorlar adam beni nerden bilsin çantamda belki kesik baş vr veya bomba var arasınlar

ama benim derdim bazı polislerin tavırları öyle bir tavır sergiliyorlarki kavga etmek istiyor insan :)

Back
Yukarı