Spora giderken yolda polis çevirmesi çantada bomba şüphesi

o zaman ya giderken yolunu değiştireceksin yada söyliyeceksin her gidişimde beni arıyorsunuz benle sorunun mu var filan demelisin ama poliste olsa ben aratmam okulda müdür müdür yardımcıları tüm sınıfları arama yaptı kaç kez daha okul hayatımda 1 kez olsun arattırmadım üstüme idareye indik tehdit ediyorlar disipline vercem falan filan oda korkutmak için birşey olmadı hatta birkaç kişi benden görerek onlarda aratmamaya başladı.Kısaca ben arama izni olmadan aratmam yani birşey olsada olmasada.

mantıklı olalım madem ustunuzd ebır sye yok bu cekınce nedır kompleksınız mı var erkek sıze degıcek dıye

ıznın yok dıceksın alcaklar senı goturcekler merkeze sabah kadar beklersın ızın cıksın dıye

kı evet ole bır yasa mevcutmus ben cok kez sordum polıse ama uygulmada yok ole bır durum

ozellıkle gece hıc yok

aratın ustunuzude cantanızıda ne var bunda sankı namınız nı zarar gorur sanınız mı azalır

Polise söylemiştim 2. sinde geçende aradılar diye şakayla karışık oda güldü bazılr gerçekten çok anlayışlı oluyorlar

mantıklı olalım madem ustunuzd ebır sye yok bu cekınce nedır kompleksınız mı var erkek sıze degıcek dıye

ıznın yok dıceksın alcaklar senı goturcekler merkeze sabah kadar beklersın ızın cıksın dıye

kı evet ole bır yasa mevcutmus ben cok kez sordum polıse ama uygulmada yok ole bır durum

ozellıkle gece hıc yok

aratın ustunuzude cantanızıda ne var bunda sankı namınız nı zarar gorur sanınız mı azalır

nam filan değil bu demek istediğim herkezi durduk yere arasalar olmaz yani içinde kişisel özel eşyaların olabilir görmesini istemediğin birşey olabilir özeline giriyor yani her defasında aradığını düşün epey rahatsız edici birşey.

nam filan değil bu demek istediğim herkezi durduk yere arasalar olmaz yani içinde kişisel özel eşyaların olabilir görmesini istemediğin birşey olabilir özeline giriyor yani her defasında aradığını düşün epey rahatsız edici birşey.

pekı o durduk yere aramayı braksalr ve bır gun ustunde yada cantasında patlayıcı tasıyan bırı onu taksımın gobegınde patlatsa ıyı mı olcak

bısey yoksa ustunuzde aratın bır sye yok kompleks yapmanın anlamı yok

hepımız vatandasız fazla buyuklenmenın anlamı yok

çantanın içine bomba koy al kardeş senin olsun ya yeter de ve hızla uzaklaş ordan sonra güm :) kesin çözüm

pekı o durduk yere aramayı braksalr ve bır gun ustunde yada cantasında patlayıcı tasıyan bırı onu taksımın gobegınde patlatsa ıyı mı olcak

bısey yoksa ustunuzde aratın bır sye yok kompleks yapmanın anlamı yok

hepımız vatandasız fazla buyuklenmenın anlamı yok

Polisten nefret ederim

çantanın içine bomba koy al kardeş senin olsun ya yeter de ve hızla uzaklaş ordan sonra güm :) kesin çözüm

orasıda öyle ama ya başkasının görmemesi gereken özel eşyan varsa ?

bende sevmem açıkcası :D

mantıklı ama bombaları kim bulcak :D

orası ona kalmış :)

demekki şüpheli tavırların var neden yoksa hep seni durdursunlar başka sebebi yok bu aramanın polise bir faydası yok sana çevrene kamuya faydası var polislikte esas amaç suç olmadan önlemektir..kompleks yapacak bir durumda yok hepimizin başına geliyor benzer durumlar...önce kendini ve davranışlarını gözden geçirmen daha mantıklı olmadı yolunu değiştir hiç muhatap olma

Son düzenleme:
Utangacım ama akşam karanlıkta kafamda bere utangaç tavırlar veya enterasan davranışlar sergilemiyorum normal yolumu yürüyorum sağa solada bakmıyorum yere bakıyorum yerde hafif kar vardı yolumu değişmedim ana cadde çok kalabalık diye yürümek zor oluyor

Utangacım ama akşam karanlıkta kafamda bere utangaç tavırlar veya enterasan davranışlar sergilemiyorum normal yolumu yürüyorum sağa solada bakmıyorum yere bakıyorum yerde hafif kar vardı yolumu değişmedim ana cadde çok kalabalık diye yürümek zor oluyor

Bereyi çıkart bence ordan şüphelenmiş olabilirler. Polislerle aram hiç iyi değildir benim zaten sevmemde 2 ay 'ımı aldılar benden.

Bereyi çıkart bence ordan şüphelenmiş olabilirler. Polislerle aram hiç iyi değildir benim zaten sevmemde 2 ay 'ımı aldılar benden.
Bereyi çıkartmak için nedne arıyorum zten hayatımda bere takan biri değilim sırf spora giderken kar yağdı diye taktım karda şemsiye açılmıyor diye :D

bende üniversitenin spor salonuna başladım önümden gidenlere bişey demiyorlar bana ''nereye'' sorusunu yöneltiyorlar daima.polislerlede bir kere karşılaştım durdurdular.

-nereye çantayla?
+spor salonuna gidiyorum abi.
-kimlik var mı delikanlı?
+var

dedim cüzdanda askeri kimliği gördüler çantaya bakmadan iyi günler diyip gittiler.bide mersin/silifkede şenliklerde gece arkadaşlarla geç gelince yanımıza yaklaşp bize bakarlardı :D

Valla ben normalde yürürken hiç polis denk gelmez gelsede şöyle yüzüme bakar geçer , çokmu bebeksi yüzüm var yahu boyum falanda 1.90 hani ilginç , bidaha gelirse karşıma herhangi polise
Polis bey kimlik kontrol yapmıyacakmısınız diyecem bakalım ne olacak :D

Back
Yukarı