SPORA başlayalı 3 gün oldu

Merhaba hepinize iyi çalışmalar kolay gelsin diliyorum spora başlayalı, 3 gün oluyor. Ölçümler ve program ektedir. Önerilerinizi aşmak istiyorum ve, beslenme konusunda da yardımcı olursanız sevinirim, sevgilerimle iyi günler.

IMG-20170706-WA0008.jpeg
IMG-20170707-WA0013.jpeg

Alette yapıyorum onu, 3x12 beslenme kafama takılıyor. Bırakmayacağım, azim ettim devam edeceğim, her yerim hamladı göğüs, sırt, kol, mahvoldum ama çok tatlı bir acısı var, :) devam.

bende merak ettim kilo ideal ne az ne çok hocan zeki adammış karın için benimde kullandığım 3 egzersizi yazmış tuttum onu diğerleri de başlangıç için ve güçlenmek için idealdir 1 2 ay bu şekilde devam et güç kazan kazanabildiğin kadar vücut alışsın

Kalorilerini hesapla,yemeğini ye sabırla ilerle.Yeni olduğun için hızlı kaslanacak ve aradığın hareketlenmeyi bulacaksın.Aceleci olma,güçlenmeye bak.
İdmana başlamadan önce hafif bir ısınma ve mobilite egzersizleri, idman bitincede esnetme egzersizleri ile çalışmanı tamamla.Yeni başlayan kişiler genelde bu adımları atlıyor ve ileride sıkıntılar yaşanabiliyor. Hareket kapasiten ve dayanıklılığın açısından faydalı olacaklardır. İyi sporlar dilerim.

Çok teşekkür ediyorum hocam 16 antreman bunları yapacaksın sonra programını değiştireceğiz dedi. Azimle devam :) artık bir yerden başlamak gerekiyordu forumdaki konuları,okuyup ve before afterları gördükçe motive oluyorum.

Back
Yukarı