Kadir Yılmaz
Üye
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Öncelikle bu konuyu açmadan önce forumda bazı araştırmalar yaptım fakat tam olarak istediğim cevabı alamadığım için bu konuyu açtım modların bilgisine. Öncelikle olayım nedirle başlayayım. 5-6 kilo fazlam var. Gözümde çok büyütmüyorum. Sabahları spor yapmak, güne zinde başlamak,forma girmek ve kondisyonumu arttırmak amacıyla sabah koşularına başlayacağım. Yani kilo vermek amaç değil araç. Bir vücut geliştirme geçmişim var. Kaslı değilim ama hafif bir inşa yaptım. Şimdi ben diyorum ki sabahları koşarken bir yandan şınav mekik falan da yapayım az da olsa kasları çalıştıralım. Evde workout yapıcam.Uzun vadede 3-4cme kadar gelişim almayı hedefliyorum. Size asıl sormak istediğim soruysa şu;
Sabah kalktık aç karına koştuk eve geldik. Aklımdaki sabah kahvaltısı şu şekilde;
1 kase yarım yağlı süt ve sade nesfit
1 tane lor peynirli tost
Öğle ve akşam yemeğim, ara öğünlerimde ne yemeliyim az çok biliyorum. Asıl sorunum kahvaltı. Nesfiti forumda epey bir araştırdım fakat şekeri çok denmiş sadece. Yani nesfit hakkında kafaları netleştiren bir yoruma rastlayamadım.
100 gramında;
TİPİK DEĞERLER**
Enerji 1575kJ/372kcal
Protein 8,5 g
Karbonhidrat 76,1 g
şekerler 17,3 g
Yağ 2,1 g
Doymuş yağ 0,9 g
Lif 7,3 g
Tuz 1,65 g
Sabaha iyi başlamak için ideal bir kahvaltı mıdır sizce? 17,3 şeker gerçekten büyük bir rakam mıdır?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Sabah kalktık aç karına koştuk eve geldik. Aklımdaki sabah kahvaltısı şu şekilde;
1 kase yarım yağlı süt ve sade nesfit
1 tane lor peynirli tost
Öğle ve akşam yemeğim, ara öğünlerimde ne yemeliyim az çok biliyorum. Asıl sorunum kahvaltı. Nesfiti forumda epey bir araştırdım fakat şekeri çok denmiş sadece. Yani nesfit hakkında kafaları netleştiren bir yoruma rastlayamadım.
100 gramında;
TİPİK DEĞERLER**
Enerji 1575kJ/372kcal
Protein 8,5 g
Karbonhidrat 76,1 g
şekerler 17,3 g
Yağ 2,1 g
Doymuş yağ 0,9 g
Lif 7,3 g
Tuz 1,65 g
Sabaha iyi başlamak için ideal bir kahvaltı mıdır sizce? 17,3 şeker gerçekten büyük bir rakam mıdır?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.